Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τσιφόπουλου Παναγιώτη

Φίλες και Φίλοι,

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, εντός της οποίας κινούμαι ανιδιοτελώς από τα νεανικά μου χρόνια, με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό καλό για τον τόπο μας δηλώνω σήμερα την επιθυμία μου να διεκδικήσω το αξίωμα του μέλους της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, των Γρεβενών.

Η κρισιμότητα των διαρκώς επιδεινούμενων καταστάσεων που βιώνουμε καθημερινά, με ευθύνη της πολιτικά ανερμάτιστης, ιδεοληπτικής και επικίνδυνης συγκυβέρνησης καθιστά μονόδρομο την κινητοποίηση όλων των υγειών δυνάμεων της κοινωνίας.

Κάθε πολίτης έχει υποχρέωση όχι απλά να συμβάλει στην πολιτική αποκαθήλωση των κυβερνώντων αλλά στην ενεργή ανατροπή των συνθηκών του τεχνητού διχασμού που επέβαλαν τυχοδιωκτικά προκειμένου να διαιρέσουν το λαό.

Η δραστηριοποίηση όλων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο αποτελεί πλέον μονόδρομο για να αναγεννηθεί η ελπίδα και να ανατραπεί η πορεία προς την εθνική αυτοχειρία.

Η πολυετής ενασχόλησή μου στην παράταξη σκιαγραφεί τις έντιμες προθέσεις μου για μια χειραφετημένη τοπική οργάνωση που θα ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του τόπου μας και παράλληλα θα συνεισφέρει στην διατήρηση και ανάπτυξη της ΝΔ σε κινητήρια δύναμη επιστροφής της ανάπτυξης και της ελπίδας στη χώρα.

Απευθύνομαι λοιπόν σε όλα τα μέλη της τοπικής ΝΔ και τους ζητώ να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου.

Απευθύνομαι σε όλες τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες και τους ζητώ να συνταχθούμε σε ένα αδιάκοπο αγώνα ενάντια στην απαξίωση του τόπου μας, με συλλογικότητα και διαφάνεια.

Απευθύνομαι σε όλους τους αγωνιστές και μέλη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να εκφραστεί γνήσια και ακηδεμόνευτα η λαϊκή βάση της παράταξης.

Μια ομάδα νέων ανθρώπων, επιδιώκουμε την εκλογή μας από τη βάση προκειμένου να συγκροτήσουμε μία αξιόλογη ΝΟΔΕ και δηλώνουμε παρόν.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ.

Η εκλογική διαδικασία είναι εσωκομματική. Όλοι ανήκουμε στη Νέα Δημοκρατία και είμαστε όλοι μαζί την προηγούμενη αλλά και την επόμενη μέρα και αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που εκφράζει με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα τον ορθό πολιτικό λόγο από την ίδρυσή της και μετά.

Ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε το μέτωπο λογικής ενάντια στον κάθε μορφής λαϊκισμό.

Γι’ αυτό και εσωκομματικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία ΝΟΔΕ αυτοτελή, με καθημερινή λειτουργία και ανοιχτή στην τοπική κοινωνία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας,

Τσιφόπουλος Παναγιώτης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5