Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ανακοίνωση των αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς λόγω των θλιβερών επεισοδίων στο Πισοδέρι

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΟΥ 25, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΗΛ:2467081240, FAX:2467021545

EMAIL: eayn.kast@gmail.com

www.eaykas.gr

Καστοριά, 17 Ιουνίου  2018

Αριθμ Πρωτ: 33/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επεισόδια και ένταση σημαδεύτηκε το σημερινό συλλαλητήριο στο Πισοδέρι Φλώρινας ενόψει  της   σύναψης συμφωνίας για το ονοματολογικό  των Σκοπίων.

Με αφορμή τα παραπάνω θλιβερά γεγονότα και τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τουλάχιστον έξι (6) Αστυνομικοί (οι οποίοι διακομίστηκαν στο Γ.Ν.Ν Καστοριάς) η ένωσή μας εκφράζει την πάγια θέση της καταδικάζοντας κάθε μορφής βίας και έκνομων ενεργειών.

Είναι απογοητευτικό , όταν ο οργή και η αγανάκτηση ενάντια σε κάθε είδους πολιτικής απόφασης εκφράζεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο ενάντια στο πρόσωπο των Αστυνομικών.

Οι  Αστυνομικοί  είναι άνθρωποι, έχουν οικογένειες και δεν αποτελούν σάκους του μπόξ ή απορροφητήρες της λαϊκής δυσαρέσκειας.

Η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς εκφράζει προσωπικά τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισες  που συνέβαλαν στα επιχειρησιακά σχέδια για την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, εύχεται σε όλους τους τραυματισμένους συναδέλφους καλή και ταχεία ανάρρωση και θέτει το νομικό της σύμβουλο στη διάθεση τους για οποιαδήποτε απόφαση τυχόν διεκδίκησης αστικής ευθύνης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                           Ο

Πρόεδρος                                                                                          Γενικός Γραμματέας

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς