Μπουκουβάλα
Μαλαματή
Αλεξίου
Καλαμάρας
Πρίντζας
Λέτσιος
Λιοσάτος
Σιούμπουρα
Σεβαστιάδης
Τσιάτας
Τσιμόπουλος
Τσιμπέρη
Κουκουτάρης
Δάσκαλος
Γιαννόπουλος
Καραγιάννης
Ζαρκογιάννης
Ντώνας
SPONSORS
ΟΠΑΠ
POTIKA MYRTO
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΟΠΑΠ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
DONAS

Grevenamedia @facebook

ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΙΩΑΝΝΑ
PAPAGEORGIOU
IKTEO
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
tsiarsiotis
Καφενείο
Κέντρο Ξένων Γλωσσών
KARTSIOUNIS
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
GRAMMENOS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Λίτσας
ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Κατηγορίες

Ανακοίνωση Συλλόγου Φοιτητών Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών

Ο Σύλλογος Φοιτητών Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φορείς την κοινωνία αλλά κυρίως τους πολίτες της πόλης των Γρεβενών για την άμεση αντίδρασή τους στην αναίτια και άδικη επίθεση που δέχθηκε το Τμήμα μας.
Ο χείμαρρος ανακοινώσεων καταμαρτυρά ότι η κοινωνία των Γρεβενών δεν είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί και να απεμπολήσει το ΕΝΑ Τμήμα που απέμεινε στην πόλη μετά την λαίλαπα του σχεδίου Αθηνά το 2013.
Εμείς που απ όλα τα μέρη της Ελλάδας βρεθήκαμε στα Γρεβενά νιώσαμε και αισθανθήκαμε την ζεστασιά της Πόλης σε βαθμό να την θεωρούμε σαν δεύτερη πατρίδα μας.
Η κοινωνία της πόλης προσπάθησε και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να καλύψει τις ελλείψεις , τις αδυναμίες και τα εμπόδια που δημιούργησε η αδιαφορία και πολλές φορές απαξίωση της κεντρικής μητροπολιτικής διοίκησης της Κοζάνης.
Γνωρίζουμε λοιπόν πως παρ όλα αυτά τα προβλήματα καταφέραμε να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ σε ψηλό επίπεδο χάρη μόνο στην αγάπη που έχουμε εμείς και οι καθηγητές μας για το Τμήμα και την πόλη και την αμέριστη συμπαράσταση που χει προσφέρει η πόλη σε μας.
Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Γρεβενά είναι έννοιες άρρηκτες πλέον και δεν μπορούμε ούτε καν να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό απ αυτό Θα προασπίσουμε δε το δικαίωμα μας να ολοκληρώσουμε τις Σπουδές μας στην Πόλη που επιλέξαμε, στην πόλη που αγαπήσαμε και μας φιλοξενεί.
Είμαστε βέβαιοι ότι τα Γρεβενά θα αγκαλιάσουν με την ίδια θέρμη και τα νέα Τμήματα που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δημιουργηθούν στις πιο σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Ελπίζουμε και η Διοίκηση του Ιδρύματος μας να συνειδητοποιήσει ότι δεν αποτελούμε τον παρία της Περιφέρειας και να στηρίξει με περισσότερο ενδιαφέρον τις Σπουδές μας στα Γρεβενά.
Αν δεν είναι ικανή να το πράξει ας σταματήσει τουλάχιστον να ασχολείται και να θέτει ΕΜΠΟΔΙΑ στις προσπάθειες μας για αναβάθμιση και εξέλιξη του Τμήματος μας Μπορούμε να τα καταφέρουμε και μόνοι μας χωρίς τους «σφιχταγκαλισμούς» τους που κινδυνεύουν να μας πνίξουν.
Καλούμε όλους τους Συναδέλφους σε εγρήγορση προκειμένου να διασφαλίσουμε και να προασπίσουμε τις αποφάσεις του Συλλόγου μας.

 

Ο πρόεδρος
Ιωαννίδης Ν. Χαράλαμπος

 

Ο Αντιπρόεδρος
Ραφαήλ Α. Σταμάτογλου

Σχετικά άρθρα

Πόραβος
Νιζάμης
MP
Μπαρλαγιάννη
Χατζηγιετήμ
Βραβοσινός
Παπαλιούρας
Νίκου
Νούτσος
Βλαμίδης
Τσαμπαρδούκα
Παπαχατζή
Κασάρας
Μαράνος
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
MPANTHS
Χρυσή Τομή
Χρυσή Τομή

Follow Us

Πωλείται
Πωλείται
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
Ανταλλαγή διαμερίσματος
Ζητείται
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ENOIKIAZETAI
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Πωλείται
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
 
TSIOVAKAS
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης