Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Ζιώγας

Κοζάνη- Γραφείο

Ανακοίνωση από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γρεβενών για υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών ενημερώνει τους παραγωγούς αγρότες και κτηνοτρόφους της Π.Ε. Γρεβενών, ότι σύντομα αρχίζει η υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ για το έτος 2021.

Το έμπειρο, καταρτισμένο και ικανότατο προσωπικό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών είναι για ακόμη μια χρονιά στη διάθεση των γεωργοκτηνοτρόφων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Παραμένει έτοιμο για την άμεση και αποτελεσματική διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ, όλων των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτών που πρόκειται να ανακοινωθούν από τα αρμόδια υπουργεία, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την παροχή υπηρεσιών σε όλους τους συνεργάτες μας.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι η αιφνίδια και απροειδοποίητη αποχώρηση ορισμένων στελεχών από τις τάξεις του Συνεταιρισμού μας, ελάχιστες ημέρες πριν την έναρξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ, ουδόλως θα επηρεάσει την ομαλή λειτουργία του Συνεταιρισμού και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση προς τους παραγωγούς μας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών, με την πολυετή, επιτυχημένη και αδιάλειπτη παρουσία του σε όλες τις αγροτικές και κτηνοτροφικές δράσεις, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο και όλους τους φορείς της Π.Ε. Γρεβενών, κινείται πάντα πρωτοπόρα με γνώμονα το σεβασμό και την πολυεπίπεδη εξυπηρέτηση προς τους συνεργάτες, αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, παρέχοντας τους τα εχέγγυα για πλήρη και αρμονική συνεργασία.

Συνεχίζοντας μια παράδοση πολλών ετών, με ειλικρινή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας,  ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γρεβενών δηλώνει παρών, για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των συμφερόντων κάθε συνεργαζόμενου μέλους της οργάνωσης μας και όχι μόνο.

Κύριο μέλημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γρεβενών, που πηγάζει και από τους εκ του καταστατικού σκοπούς του, είναι η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με όλους τους τοπικούς παραγωγούς και παράγοντες.

Ο Πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Παυλίδης Χρυσόστομος