Ανακοίνωση από την ΝΟΔΕ Γρεβενών

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νομού Γρεβενών της Νέας  Δημοκρατίας ανακοινώνει  στα μέλη  και τους φίλους, ότι την η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Μηλιώνη ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω του συλλαλητηρίου κατά της  συμφωνίας των Πρεσπών όπου το παρών θα δώσει και ο βουλευτής Αττικής και πρώην Υπουργός και τομεάρχης εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κύριος Μάκης Βορίδης.

Καθώς και η ΝΟΔΕ Γρεβενών δεν θα μπορούσε σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός να μη στηρίξει το συλλαλητήριο κατά  της συμφωνίας των Πρεσπών την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 14:00 στην Αθήνα Προκειμένου να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους πρόθυμους βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της συμφωνίας ώστε να διεξαχθεί ένα δημοψήφισμα για την Μακεδονία.

Ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Γρεβενών

Λεωνίδας Τεντόγλου