Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Alpha Bank
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΜΒΟΛΙΟ

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Ανακοίνωση από τη Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών ανακοινώνεται ότι το νερό που διαχειρίζεται η επιχείρηση μας είναι πρωτίστως για οικιακή κατανάλωση και επικουρικά διατίθεται για άρδευση κήπων και προκηπίων, όπως και για άλλες επαγγελματικές ή μη χρήσεις.

Κάθε χρόνο κατά την περίοδο από 20 Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου παρατηρείται το φαινόμενο της μη επάρκειας του νερού κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα Δ.Δ. που έχουν αυξημένες εκτάσεις κήπων και περιβάλλοντων χώρων η οποία οφείλεται σε υπερκαταναλώσεις. Παράλληλα το ίδιο χρονικό διάστημα τα χωριά τα επισκέπτονται πολλοί ετεροδημότες. Για να αποφεύγονται λοιπόν διακοπές της υδροδότησης ή πτώση της πίεσης του δικτύου ύδρευσης παρακαλούνται οι καταναλωτές μας να κάνουν σωστή χρήση των διαθέσιμων ποσοτήτων νερού. Ειδικότερα φέτος που έχουμε παρατεταμένη περίοδο υψηλών θερμοκρασιών πρέπει να είμαστε περισσότερο υπεύθυνοι όσον αφορά τις καταναλώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται σε οικισμούς με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, γιατί από τις υπερκαταναλώσεις δεν επαρκεί το νερό στις ψηλές περιοχές.

Βάση του κανονισμού ύδρευσης της η ΔΕΥΑΓ έχει το δικαίωμα, όταν δεν επαρκεί το νερό, να προβαίνει σε τμηματικές διακοπές του δικτύου ή να παρέχει νερό σε ορισμένες ώρες κατά την κρίση της.

Θέλουμε να ελπίζουμε στην καλή συνεργασία όλων των δημοτών για να αποφευχθούν φαινόμενα διακοπών και μη επάρκειας νερού, που είναι ζωτικής σημασίας, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους των οικισμών μας, όσο και για αυτούς που διαμένουν εποχιακά για αυτό το μικρό χρονικό διάστημα του έτους.

Εκ της ΔΕΥΑΓ

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ευχαριστήριο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Έξι γίδες και 1 τράγος
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Καπετάν Λουκά 1
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- 13ης Οκτωβρίου 84
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ