Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

PAPAGEORGIOU
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κινηματογράφος Γρεβενών
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακοίνωση του βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Χάρη Κάτανα σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών προς την ΔΕΗ

Υπογράφτηκε από τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Χάρη Κάτανα, υπεύθυνο για τον τομέα της Ενέργειας – ΔΕΗ και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η σχετική τροπολογία που ρυθμίζει οφειλές προς την ΔΕΗ και κατατέθηκε προς ψήφιση στη ολομέλεια της Βουλής.

Με την προτεινόμενη ρύθμιση παρέχεται η δυνατότητα σε νοικοκυριά, αγρότες, επιχειρήσεις κ.λπ. που έχουν πληγεί από τις πολιτικές της λιτότητας των προηγουμένων ετών να ανταποκριθούν στις οφειλές τους απέναντι στην ΔΕΗ.

Οι αυξανόμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την επιχείρηση τα τελευταία χρόνια ξεπέρασαν τα 1,8 δις ευρώ με την αυξητική τάση να συνεχίζεται και σήμερα. Το πρόβλημα είναι έντονο σε όλη τη χώρα, ενώ γίνεται ακόμα εντονότερο το φαινόμενο ειδοποιητηρίων διακοπής ρεύματος σε νοικοκυριά και σε επιχειρήσεις.

Καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές οι όποιοι βρίσκονται ήδη σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ αδυνατούν να ανταποκριθούν λόγο τον λιγοστών δόσεων που κάνει σήμερα η επιχείρηση και οι οποίες ανέρχονται σε τρεις έως πέντε δόσεις.

Με την συγκεκριμένη ρύθμιση κερδισμένοι θα είναι η Ελληνική κοινωνία όσο και η ΔΕΗ και θα αποτελέσει μεγάλη ανάσα για όλους τους καταναλωτές, τους αγρότες αλλά και όλες τις επιχειρήσεις.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

“Κάθε έως σήμερα, οφειλή έναντι της Δ.Ε.Η. από ιδιώτες ή νομικές οντότητες, νομικά ή φυσικά πρόσωπα, δύναται να ρυθμιστεί μετά από σχετική αίτηση του οφειλέτη με έως εκατό (100) δόσεις, ενώ ο οφειλέτης δεν μπορεί να απευθυνθεί σε άλλο πάροχο ρεύματος, πλην της Δ.Ε.Η., που υποχρεούται άμεσα σε επανασύνδεση, εφόσον έχει διακοπεί η σύνδεση παροχής ρεύματος στον οφειλέτη.

Σε επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των πέντε εκατομμυρίων (5.000.000) ευρώ, το πιο πάνω όριο δόσεων δύναται να ξεπεραστεί με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Η..”.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5