Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών «ΕΛΙΜΕΙΑ» για την μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Δ/νσης

Σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2016 , στο θέμα της αξιοποίησης των κτιρίων της σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών,  αποσαφηνίζω τα παρακάτω:

Έπειτα από την τηλεφωνική κλήση που δέχθηκα από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Δασκαλόπουλο Αντώνιο , μου τέθηκε το ερώτημα της συμμετοχής μου ως Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών «ΕΛΙΜΕΙΑ» (το ερώτημα μου τέθηκε προσωπικά σαν πρόεδρο σωματείου και δεν μου ζητήθηκε απόφαση του σωματείου),  να συμμετέχω σε σύσκεψη με θέμα συζήτησης <<το μέλλον των κτιρίων της σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών>>.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι  ουδέποτε συμφώνησα στην μη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο που βρίσκεται στην σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών.
Επίσης γνωστοποιώ προς όλους του φορείς του τόπου, ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών «ΕΛΙΜΕΙΑ»  η  οποία να είναι αντίθετη στην μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο της σχολής  Αστυφυλάκων.                    

Από τη θέση του πρόεδρου αλλά και ως πολίτης αυτού του τόπου πιστεύω ότι το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών πρέπει να λυθεί το συντομότερο δυνατό. Καμία αντίρρηση δεν έχω ως προς την λύση που έχει δρομολογηθεί για την επίλυση του προβλήματος.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Γρεβενών «ΕΛΙΜΕΙΑ»

ΓΚΑΜΠΡΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5