Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κτηματολόγιο
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακοίνωση της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Γρεβενών

Η διαδικασία εκλογής προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών έφερε στην επιφάνεια τις κόντρες εντός του συνδυασμού της συμπολίτευσης. Από την πλευρά της η παράταξη του κ. Κουπτσίδη αξιοποιεί αυτές τις κόντρες για να δώσει προς τα έξω την εντύπωση ότι αντιπολιτεύεται τον σημερινό δήμαρχο.

Προσπαθήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια τόσο με την στάση μας μέσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο πολύ περισσότερο έξω, στη συζήτηση με τους εργαζόμενους, να αναδεικνύουμε την αδιέξοδη για το λαό πολιτική που υπηρετεί και η δημοτική αρχή, προσπαθήσαμε να οργανώσουμε την πάλη των εργαζομένων εναντίον αυτής της πολιτικής.

Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε  πρόκειται να πάρουμε θέση για τα εσωτερικά των άλλων παρατάξεων.

Ωστόσο, αυτοί που καυγαδίζουν για τις καρέκλες θέλησαν να εμπλέξουν και τους συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στα παιχνίδια τους, διαδίδοντας φήμες που έχουν στόχο να πλήξουν το ήθος των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων.

Καταγγέλλουμε τους συκοφάντες που περιδιαβαίνουν  δημόσιους χώρους και ψιθυρίζουν διάφορα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, όπως ότι οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης «έχουν χρηματιστεί για να έρθουν ή να μην έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο», «είναι του χεριού μας, θα καταφέρουμε να τους οδηγήσουμε να κρατήσουν την α ή την β στάση» και άλλα φαιδρά…

Ενημερώσαμε έγκαιρα ότι δεν μπορούσαμε να παραβρεθούμε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων εκτός της ΠΕ Γρεβενών.

Είναι επίσης σε όλους γνωστή η θέση μας να ψηφίζουμε ΛΕΥΚΟ στις ψηφοφορίες για το προεδρείο και να μη συμμετέχουμε σε αυτό με σαφή πολιτική τοποθέτηση. Το ίδιο πράξαμε και επί θητείας κ. Κουπτσίδη, το ίδιο και επί θητείας κ. Δασταμάνη.

Αυτός ο καυγάς είναι μακριά από τα προβλήματα του γρεβενιώτικου λαού. Πέρα από τις επιμέρους διαφωνίες, η πολιτική  σύμπλευση στο να  λειτουργεί ο Δήμος σαν Ανώνυμη Εταιρεία με τα λαϊκά στρώματα πελάτες, στο φούσκωμα των ανταποδοτικών τελών, στην υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κλπ. έχει αποδειχθεί.

Γρεβενά 10 Μάρτη

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Ντάγκα Παναγιώτα

Χαστάς Θανάσης

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης