Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ανακαλούνται για προληπτικό έλεγχο 16.700 οχήματα ΤΟΥΟΤΑ

Την προληπτική ανάκληση 16.721 οχημάτων, μάρκας Toyota και μοντέλου RAV4, με έτος παραγωγής την περίοδο 2006 – 2012, ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Βιομηχανίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων TOYOTA, µοντέλο RAV4.
Ο προληπτικός έλεγχος αφορά 16.721 οχήµατα, παραγωγής από το 2006 έως το 2012. Στα εµπλεκόµενα οχήµατα, που είναι εξοπλισµένα µε ζώνες 3 σηµείων στις εξωτερικές θέσεις του πίσω καθίσµατος, ενδέχεται, µέρος του µεταλλικού πλαισίου υποστήριξης του µαξιλαριού βάσης του πίσω καθίσµατος, λόγο του σχήµατός του, σε περίπτωση εµπρόσθιας σύγκρουσης του οχήµατος µε υψηλή ταχύτητα, να έρθει σε επαφή µε την ζώνη ασφαλείας δηµιουργώντας έντονη τοπική φθορά που εν δυνάµει µπορεί να οδηγήσει στο κόψιµο αυτής.
Σε αυτή την περίπτωση, η ζώνη πιθανόν να µην συγκρατήσει επαρκώς τον επιβάτη, µε αποτέλεσµα τις αυξηµένες πιθανότητες τραυµατισµού του.
Μέχρι στιγµής, δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, ώστε να γίνει o σχετικός έλεγχος της βάσης υποστήριξης του µαξιλαριού των πίσω καθισµάτων χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς – Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πµ έως 05:00µµ).

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5