Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ
ΔΕΗ | Αγροτικά ΓΑΙΑ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ανακαινίστηκε και φωτίστηκε το κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την ανακαίνιση και τον φωτισμό του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, των στελεχών του Ε.Ε.Σ. και των αρχών της πόλης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00, στον υπαίθριο χώρο ακριβώς έξω από το κτίριο, στην οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη 10, ακριβώς δίπλα από την είσοδο της Α΄ προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Στην ουσία πρόκειται για μια ευκαιρία αφενός να προωθηθούν οι ιδέες και οι αρχές του εθελοντισμού και αφετέρου να επανατοποθετηθεί στο επίκεντρο της κοινωνικής ζωής της Θεσσαλονίκης ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Ο αρχαιότερος διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός, που εγκαταστάθηκε στην περιοχή πριν ακόμη η πόλη ενσωματωθεί στον εθνικό κορμό της χώρας το 1912.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ε.Ε.Σ. είναι διώροφο και έχει συνολική επιφάνεια 970 τετρ. μέτρα. Κατασκευάστηκε το 1929, σε σχέδια του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Θεοδοσιάδη. Έκτοτε ανακατασκευάστηκε το 2005 και ανακαινίστηκε πλήρως την περίοδο 2023 – 2024, με την αποκατάσταση επιχρισμάτων εξωτερικών χώρων, την τοποθέτηση υγρομόνωσης και το χρωματισμό σε όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Επιπλέον τοποθετήθηκε ο κατάλληλος φωτισμός, ώστε να τονίζονται τόσο τα σύμβολα, όσο και τα μηνύματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ