AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
Μικρό μου

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Αμανατίδης: Ολοκληρώνεται η διαδικασία ίδρυσης Αστυνομικού Σταθμού (ΑΣ) Βελβεντού

Με την αριθμ. 17/2020 (21/02/2020) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΔΣ) Βελβεντού εγκρίθηκε η αποστολή Αιτήματος προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Σταθμού (ΑΣ) στο Βελβεντό.

Με την αριθμ. πρωτοκόλλου 296/16-06-2020 αντίστοιχη επιστολή μου ενίσχυσα το Αίτημα του Δήμου Βελβεντού και πρότεινα στο Αρχηγείο την υιοθέτησή του.

Θετική θέση επί του υπόψη Αιτήματος έλαβαν επίσης, όταν ρωτήθηκαν από το Αρχηγείο, η Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης καθώς και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολούθησε επίσκεψη εκπροσώπων της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας που διατύπωσαν τεχνικές απόψεις και προτάσεις επί του επιλεγέντος κτιρίου.

Όλο αυτό το διάστημα οι επαφές μου με το θέμα ήταν συνεχείς. Σε συνάντησή μου πριν από δύο μήνες με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη Μιχάλη, παρουσία του Προέδρου του Σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης κ Ζήση Λιάκου και του Ταμία κ. Τζικανούλα Αστέριου, οριστικοποιήθηκε η ακολουθητέα διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων και τη λειτουργία τους, με πρώτο βήμα την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ) Σύστασης ΑΣ Βελβεντού.

Η δέσμευση του Αρχηγού έγινε πράξη τάχιστα και ήδη το Σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ) σύστασης βρίσκεται στο Υπουργείο Οικονομικών/Γενικό Λογιστήριο του Κράτους από όπου αναμένεται να εγκριθεί σύντομα και να αποσταλεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) για Γνωμοδότηση.

Στη συνέχεια θα επιστραφεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να προωθηθεί προς υπογραφή από την  Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με τη σύσταση του Αστυνομικού Σταθμού οι πολίτες του Δήμου Βελβεντού και της ευρύτερης περιοχής θα ενισχύσουν την αίσθηση της ασφάλειάς τους.

Τα επόμενα βήματα είναι:

α. Η Απόφαση παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Βελβεντό από την Κτηματική Υπηρεσία Κοζάνης προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη λόγω αρμοδιότητας.

β.Τακτοποίηση του κτιρίου βάσει του ν. 4495/2017.

γ. Αποστολή σχεδίων από την Τεχνική Υπηρεσία της Αστυνομίας, για τη διαμόρφωση του κτιρίου.

δ. Εξασφάλιση χρηματοδότησης για τις εργασίες βελτίωσης-ανακατασκευών του υφιστάμενου κτιρίου και διαδικασία έναρξης αυτών.

ε. Προώθηση, παράλληλα, των αναγκαίων διοικητικών ενεργειών για τη στελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού (ΑΣ) Βελβεντού.

Θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ Χρυσοχοΐδη Μιχάλη και στον Αρχηγό της Ελληνική Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη Μιχάλη για την αποφασιστική συμβολή και έγκριση της ίδρυσης του ΑΣ Βελβεντού.

Η παραπάνω Απόφαση αποτυπώνει τη συνέπεια λόγων και πράξεων για τα οποία κρινόμαστε.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
interactive learning
Πωλείται το παρόν κατάστημα- κ. παλαιολόγου
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Διάφορα νέα

Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com