Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Α.Μ.Ε.Α Γρεβενών: Προτάσεις υγείας * Της ψυχολόγου Έφης Πετρέντζιου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών που συνεδρίασε προχθές η ψυχολόγος Έφη Πετρέντζιου κατέθεσε τις παρακάτω προτάσεις:

1) Δημιουργία ανεξάρτητου δημοτικού κέντρου ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής γονέων και κηδεμόνων παιδιών Α.Μ.Ε.Α., προκειμένου να έχουν οι γονείς την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ψυχολόγο για θέματα, που αφορούν τους ίδιους και επηρεάζουν άμεσα την οικογένεια τους και ιδίως την ψυχολογική κατάσταση και ισορροπία των παιδιών τους. Η συγκεκριμένη παροχή θα παρέχεται δωρεάν στα πλαίσια της ψυχολογικής υποστήριξης μέσω του Δήμου.

2) Πραγματοποίηση ειδικών σεμιναρίων για τους γονείς και κηδεμόνες παιδιών Α.Μ.ΕΑ. με ομιλητές ειδικούς ( ψυχολόγους- εκπαιδευτικούς) των ειδικών σχολείων του Δήμου, με σκοπό την ενημέρωση και παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους γονείς όσων αφορά την συμπεριφορά τους και τον τρόπο διαπαιδαγώγησης των παιδιών μέσα στην οικογένεια. Ένα είδος ανοιχτής συζήτησης, όπου θα δίνεται η ευκαιρία στους γονείς-κηδεμόνες να εκφράσουν προβληματισμούς και ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

 

3) Επίσκεψη ψυχολόγου 1 φορά στις 15 ημέρες στα σπίτια των παιδιών Α.Μ.Ε.Α. παρουσία όλης της οικογένειας, προκειμένου να τίθενται ζητήματα, προβλήματα, που αφορούν την συμπεριφορά όλων των μελών της οικογένειας και σαν σύνολο αλλά και κατά μονάδα. Εντοπισμό της πηγής της αθέμιτης συμπεριφοράς και παροχή συμβουλευτικής για την εξομάλυνση της κατάστασης, όπου αυτό είναι εφικτό.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5