Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΠΥΡΣΟΣ-ΣΕΙΡΗΝΑ 0-0

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ο Πυρσός δεν κατάφερε να κερδίσει και υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία με τη Σειρήνα. Ήταν ο πρώτος αγώνας με τον Χρήστο Λάλλο στον πάγκο, όμως «λαβωμένοι» εμφανίστηκαν οι γηπεδούχοι, καθώς απουσίασαν οι Σαχόλι, Φετσάνης (τιμωρημένοι) Κατσαντώνης, Μπόζιαρης, Μπόλλος, Βανδής, Κουτσομήτρος (τραυματίες), Τέγος, Λιούρας (δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους). Παρά την πρωτοβουλία που είχε ο Πυρσός, δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της καλά οργανωμένης Σειρήνας. Στο 5΄ κεφαλιά του Θ. Λάλλου μόλις άουτ, στο 20΄ ο Ιωαννίδης αστόχησε στο τετ-α-τετ. Στο 8΄ καλή ευκαιρία έχασε ο Τσιάτσιος. Στο 85΄ ακυρώθηκε γκολ του Μάκη Λάλλου με υπόδειξη του επόπτη Τέγου. Διαιτητής: Τσέτσιλας, αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Τσαπαλιάνας (82΄), ενώ αποχώρησε στο 80΄ ο Παπαϊωάννου, με αποτέλεσμα να μείνει με 9 παίκτες για δέκα παίκτες, τελικά έπαιξε ο Μήττας, έστω και τραυματίας.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Τσακστάρας, Χερίδης, Αγκάστρα, Σάλλο, Θ. Λάλλος, Χαντάβας, Παπαϊωάννου (90΄ Μήττας), Τσαπαλιάνας, Στεφόπουλος, Ιωαννίδης, Χ. Λάλλος.

ΣΕΙΡΗΝΑ: Δικταπανίδης, Παπαστέργιος (90΄ Φαρμάκης), Κολέτσος, Ζιώγας, Βασιλόπουλος, Πιπέργιας, Μπόζιαρης, Μπαλντούμης, Τσαπατσάρης (73΄ Γάκης), Τσιάτσιος, Αναστασιάδης (83΄ Τσιάρας).

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΚΑΛΗΡΑΧΗ-ΚΟΚΚΙΝΙΑ/ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟ 1-3: Σημαντική νίκη σημείωσε η Ένωση Κοκκινιάς/Πολύδενδρου στην Καληράχη, σε αρκετά καλό αγώνα. Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Σαράντη, ισορρόπησαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι του Γιώργου Βλάχου, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο 25΄ κοντινό πλασέ του Δ. Βλάχου μόλις άουτ, στο επόμενο λεπτό με κοντινό πλασέ ο Σωτήρης Μητσιάνης το 0-1. Στο 29΄ ο Κώστας Σούλας με εντυπωσιακό σουτ στο «Γ», ισοφάρισε. Στο 62΄ ο Νίκος Γράβαλος πήρε την μπάλα στο κέντρο, προχώρησε ανενόχλητος και με ευθύβολο σουτ στη γωνία έκανε το 1-2, στο 76΄ ο Γιώργος Ελεύθερος με γυριστή κεφαλιά το 1-3. Στο 88΄ ο Ντούλε είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Θάνου (Κυρατζής, Δρουδάκης).

ΚΑΛΗΡΑΧΗ: Γ. Σιόλας, Σαρτικίδης (46΄ Αλ. Σούλας), ΣΑΜΑΡΑΣ, Καραγιάννης (31΄ λ.τ. Σουρβάς), ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, Κ. ΣΟΥΛΑΣ, Β. Σιόλας, Βλάχος (80΄ Δήμουλας), ΝΤΟΥΛΕ, Καλυβιώτης, Στόκας.

ΚΟΚΚΙΝΙΑ/ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟ: Γκιουλέκας, Α. Παπαδόπουλος, ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ, Παπαϊωάννου (70΄ Ελεύθερος), Δρούγας, Χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Γιαννούλης (90΄ Νικόπουλος), Μητσιάνης (46΄ Σάλλα), Ι. Παπαδόπουλος, ΓΡΑΒΑΛΟΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ