ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

΄΄ΕΛΑΜΨΕ΄΄ Ο ΠΥΡΣΟΣ – Επιστροφή στις νίκες για τα Γρεβενά Αεράτα

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 1-4: Αλλάζοντας άρδην αγωνιστική εικόνα στην επανάληψη, η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου πέρασε δίκαια από την Καλλιράχη. Δύο όψεις είχε ο αγώνας, στο πρώτο μέρος ο Κτηνοτροφικός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε, κατέρρευσε όμως στην επανάληψη. Στο 34΄ ο Κρέων Παπατσάνης γύρισε την μπάλα από πλάγια και ο Δημήτρης Βλάχος «κεραυνοβόλησε» τον τερματοφύλακα (1-0). Στο 45΄ φάουλ του Κοτζατίσογλου, σύγχυση στην περιοχή και τελικά ο Δικταπανίδης εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Στο 47΄ ασίστ του Παναγιώτη Λάλλου στον Άγγελο Κοτζατίσλογλου, που με αριστερό σουτ, ισοφάρισε. Στο 48΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Π. Λάλλου στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, ίδια κατάληξη είχε η κοντινή κεφαλιά του Άγγελου Κοτζατίσογλου (58΄). Στο 62΄ σύγχυση στην περιοχή και ο Άγγελος Κοτζατίσλογλου πάνω από τη γραμμή προώθησε την μπάλα στα δίχτυα (1-2). Στο 74΄ με ωραία προσποίηση και δυνατό σουτ εντός περιοχής, ο Παναγιώτης Λάλλος το 1-3, στο 86΄ ο κορυφαίος του αγώνα, Άγγελος Κοτζατίσογλου, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, με ψηλοκρεμαστό πλασέ το 1-4. Καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη (Στεργιόπουλος, Χερίδου), στο 78΄ αποβλήθηκαν Χότζα, Γεωργίου, διότι διαπληκτίστηκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως χρέη προπονητή για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος εκτελούσε ο Γιώργος Καραγιάννης, καθώς ο Νίκος Τόλης λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης ήρθε στο β΄ ημίχρονο.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Δικταπανίδης, Κανιάς (85΄ Λίτσας), Γεωργίου, Γ. ΤΣΙΟΠΛΗΣ, ΒΑΝΔΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΟΒΑΣ, Σουρβάς, Βλάχος, Παπατσάνης, Παπανικολάου (60΄ Τόλης).

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Αλεξίου, Π. ΛΑΛΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, Μπόλλος, Κατσαντώνης, ΑΓΓ. ΚΟΤΖΑΤΙΣΟΓΛΟΥ, Ντενίς, Δούμας (46΄ Σ. Κοτζατίσογλου), Καλαϊτζίδης, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (46΄ Μ. ΛΑΛΛΟΣ),
Χότζα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 4-1: Επιστροφή στις νίκες για τα Γρεβενά Αεράτα, που επιβλήθηκαν 4-1 της Δήμητρας, με αρκετά καλή απόδοση. Για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου δύο γκολ πέτυχε ο Χρήστος Κακαφίκας (στο 10΄, από σέντρα του Κουρέλλα και στο 30΄, εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα), από ένα γκολ ο Αλέκος Καραχατζής (40΄ με σουτ, η μπάλα χτύπησε και σε αμυντικό) και ο Δημήτρης Φουρλατάρας (82΄, έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Βασιλόπουλο). Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 11΄. Άριστη η διαιτησία του Φαλτάκα (Κυρατζής, Ράντζας).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Γάκης, Κωτενίδης (88΄ Τοτίδης), ΜΠΑΤΑΚΟΪΑΣ, Κουρέλλας, Μπλάντος, ΧΙΣΕΝ, ΚΑΚΑΦΙΚΑΣ, Καραχατζής (70΄ Στεργιούλας), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Χαστάς (85΄ Παπαργυρίου), Φουρλατάρας.

“ΕΛΑΜΨΕ” Ο ΠΥΡΣΟΣ: Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Πυρσός πήρε τη νίκη στο γήπεδο Αμυγδαλιάς μπροστά σε 200 φιλάθλους που χειροκρότησαν την προσπάθεια (δημιουργός και των δύο γκολ ο Γράβαλος, εκτελεστές στο 17΄ και 50΄ Λιούρας, Μήττας αντίστοιχα). Από το επόμενο ματς ο Πυρσός επιστρέφει στο ανακαινισμένο ΔΑΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ