ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πυρσός – Ισοπαλία για τα Γρεβενά Αεράτα – Νίκη για το Μέγαρο

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 1-1: Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι, που επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις. Στο 13΄ συνδυάστηκαν Σωτήρης, Μυλωνάς, τελικός αποδέκτης ο Αντώνης Μπρασινίκας, που πέτυχε το 0-1. Στο 25΄ τετ-α-τετ του Κουτσίκου απέκρουσε με τα πόδια ο Γάκης, στο 55΄ κόρνερ του Σέργιου Μπαλοδήμου και με κεφαλιά ο Χαστάς ισοφάρισε. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο, πίεσαν ασφυκτικά, χάνοντας κραυγαλέες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τα δύο οριζόντια δοκάρια, σε προσπάθειες των Φουρλατάρα, Χαστά. Ο Καμβουνιακός, πάντως, απείλησε βάσιμα στο 88΄ με το τετ-α-τετ του Σωτήρη. Άριστη η διαιτησία του Δροβατζίκα (Κυρατζής, Ρίγκος), στο 80΄ αποβλήθηκε ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Παπατσάνης.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Γάκης, Κοτενίδης, Κουρέλλας, Μπατακόιας, Γαβρίδης, Βασιλόπουλος, Κακαφίκας (46΄ Σ. Μπαλοδήμος), Τζάτζης, Καραχατζής, Φουρλατάρας, Χαστάς (80΄ Τάκας).

ΔΕΣΚΑΤΗ: Τσιλινίκος, Λαγιόκαπας, Δαχλείθρας, Παπατσάνης, Φάκας, Γκουγκουγιάννης (85΄ Τσικρίκης), Λάμαρης, Σωτήρης, Μπρασινίκας (55΄ Πολίτης), Μυλωνάς, Κουτσίκος (46΄ Κούτουλας).

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΠΥΡΣΟΣ 0-3: Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πυρσός, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μόλις στο τριακοστό δευτερόλεπτο, ανατράπηκε ο Λιούρας στην περιοχή, το πέναλτι εκτέλεσε ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης και απέκρουσε ο Σιδηρόπουλος. Στο 5΄ όμως ο Γράβαλος έδωσε στον Κουτσαλιάρη, που πέτυχε το 0-1, στο 30΄ κόρνερ του Αγκάστρα και με κεφαλιά ο Δημήτρης Μήττας το 0-2. Στο 50΄ ο Αγκάστρα εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ στον Ηλία Τσιάρα, που από πολύ πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ», σημειώνοντας καταπληκτικό γκολ (0-3). Σημαντικές ευκαιρίες έχασαν Λαγιόκαπας (στο 3΄, ο Σιδηρόπουλος απέκρουσε στο τετ-α-τετ), Γράβαλος (στο 10΄, σουτ σε σώματα αμυντικών), Χαντάβας, Μήττας. Πολύ καλός ο διαιτητής Μωυσιάδης (Στεφούλης, Ράντζας).

ΔΗΜΗΤΡΑ: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Καραδήμος, Γ. Λάλλος, Τσιρώνης, Κότσιας, Ι. Ορφανίδης, Τσιλινίκος, Κατσανίδης, Ντάβαρος (70΄ Άνθ. Ορφανίδης), ΧΡ. ΛΑΛΛΟΣ, ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Κυρατλίδης, Πιπέργιας, ΑΓΚΑΣΤΡΑ, Μήττας (61΄ Παπαδόπουλος), Μπόζιαρης, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, ΤΣΙΑΡΑΣ (57΄ Μπ. Λάλλος), ΓΡΑΒΑΛΟΣ, Λαγιόκαπας (60΄ Ντόλιας), Κουτσαλιάρης, ΛΙΟΥΡΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΜΕΓΑΡΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Σε κακό αγωνιστικό χώρο έγινε ο αγώνας, όπου το Μέγαρο πήρε σημαντική νίκη. Ισοδύναμες ήταν οι δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι με πολλές απουσίες προσπάθησαν, όμως η μπάλα τούς «τιμώρησε», χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 18΄ παράλληλη σέντρα του Βλέτσου και ανενόχλητος ο Κ. Βασιλόπουλος με προβολή το 1-0, δύο λεπτά αργότερα ο Τόλης με κεφαλιά έδωσε στον Κώστα Πολύζο, που με μονοκόμματο σουτ, ισοφάρισε. Μοιραίος στάθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Βλάχος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 53΄ (φοβερό σουτ απέκρουσε στη γωνία του με υπερένταση ο Καλύβας), 74΄ και 76΄ (πλασέ μόλις άουτ). Στο 78΄ σύγχυση στην περιοχή, αλλεπάλληλα σουτ, η μπάλα βρήκε πάνω στον Δρούγα και έγινε το 2-1. Στα αξιοσημείωτα η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Κώστα Τσιουπλή, που μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου. Καλή η διαιτησία της Λαζόγκα (Μπαμπάμτσης, Λιάκας).

ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Καλιώτας, Κ. Βασιλόπουλος, ΑΛ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Τζιαμπίρης, ΧΡ. ΖΙΑΚΑΣ, Καρανάσιος, ΧΑΧΑΝΙ (90΄ Τζάτσος), Βλέτσος, Χαρ. Ζιάκας, ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Δικταπανίδης, ΠΟΛΥΖΟΣ, Τόλης, Βλάχος, ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ, Παπατσάνης, Ρόβας, Σουρβάς, ΔΡΟΥΓΑΣ, ΤΣΙΟΥΠΛΗΣ, Δήμουλας (84΄ Μαργαρίτης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ