ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνέντευξη του Γ.Γιαννούλα στον Κ.Μάρκου

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχαμε προχθές με τον Α΄ αντιπρόεδρο του Πυρσού Γιώργο Γιαννούλα για το ποιος θα πρέπει να είναι ο ρόλος της διοίκησης.

 

 

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά κατά την οποία συνεχίζουμε μια προσπάθεια, της οποίας οι βάσεις έχουν μπει από τα προηγούμενα έτη. Έχουμε διανύσει στα­θερά βήματα μέχρι στιγμής και κοιτάμε μόνο το αύριο. Εμείς θέλουμε η ομάδα να έχει και την κοι­νωνική της διάσταση, να έχει δηλαδή παρουσία σε όλα τα δρώμενα. Αυτό που μας ενδιαφέρει πά­νω από όλα, όμω5, είναι να υπάρχει σταθερή δι­οικητική ηρεμία με την παρουσία των σωστών αν­θρώπων. Μετά έρχεται το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο ίο επιμελείται καθαρά ο προπονητής. Η δου­λειά της διοίκησης φτάνει μέχρι την πόρτα των απο­δυτηρίων. Αυτή εξάλλου είναι και η φιλοσοφία ίου προέδρου μας. Όταν οι παράγοντες συνειδητο­ποιήσουν ότι δουλειά τους είναι να διοικούν και όχι να εμπλέκονται στα αποδυτήρια, τότε το απο­τέλεσμα είναι το υγιές ποδόσφαιρο“.

Φτασμένη μορφή Παπαϊωάννου

Για τον πρόεδρο του Πυρσού αλλά και τις διοικητικές αναταράξεις που συνδυάστηκαν με την προσωρινή αποχώρηση του από τοθώκοτης ομάδας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είπε: “Είμαστε μια ομάδα στη ΓΕθνική κατηγορία, όπου η οι­κονομική ανάπτυξη είναι εδώ και χρόνια σε χα­μηλό επίπεδο, γεγονός που δυσκολεύει και τον ίδιο τον ορισμό του ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρός μας, κ. Παπαϊωάννου είναι ο μόνος που προσέφερε χρήματα στο σωματείο, δίχως αντάλ­λαγμα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο φτασμένο, που τον καθοδηγεί η ανιδιοτελής αγάπη του για την ομάδα και το έχει αποδείξει έμπρακτα πολλάκις“.

Να αναδειχτούμε για τον κόσμο

Ο κ. Γιαννούλας επικεντρώθηκε στο φίλαθλο κό­σμο της περιοχής και το πώς αυτός συνδέεται με την ομάδα του Πυρσού υπογραμμίζοντας:” Με την έναρξη κάθε χρονιάς, ο κόσμος περιμένει να δει κάτι διαφορετικό. Είναι γνωστό ότι ο νομός μας δι­ψάει για ποδόσφαιρο. 0 Πυρσός είναι συννεφιασμένος με την κοινωνία, αφού άπαντες τον έχουν μέσα στην καρδιά τους. θέλουμε να αναδειχτού­με, αγαπάμε τον τόπο μα$ και η ομάδα είναι μια διαφήμιση για τα Γρεβενά“. Κλ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ