ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Χέρι-χέρι» Βατόλακκος, Κτηνοτροφικός . Νίκησαν αμφότεροι και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν πλέϊ οφ στην Ά κατηγορία

ΜΕΓΑΡΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-2: Σε συνθήκες πρωτοφανούς ψύχους παρά την άνοιξη και τον Απρίλιο μήνα, ο Κτηνοτροφικός Αστέρας σημείωσε νέα νίκη και παραμένει σε τροχιά πλέι οφ. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για το συγκρότημα του Νίκου Τόλη, που έχασε πλήθος ευκαιρίες, ωστόσο το σκορ έμενε ρευστό και πριν γίνει το 0-2, παραλίγο το Μέγαρο να ισοφαρίσει με σημαντική ευκαιρία. Στο 16΄ ο Βαγγέλης Μήττας με εντυπωσιακή κίνηση, γύρισε στην περιοχή και σούταρε εύστοχα (0-1). Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πανηγύρισε το γκολ, διότι ήταν σε βάρος της ομάδας της γενέτειράς του. Δύο λεπτά αργότερα βολίδα του Μπόζιαρη στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ, στο 50΄ οργανωμένη επιθετική ενέργεια με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Καραγιάννη, τελικός αποδέκτης ο Μπόζιαρης, που σούταρε ελάχιστα άουτ, στο 58΄ ο Μήττας ολομόναχος έχασε την ευκαιρία. Στο 59΄ κεφαλιά του Χαντάβα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καλύβας, στο 64΄ κεφαλιά του Μήττα μόλις άουτ. Στο 77΄ το Μέγαρο έχασε μοναδική ευκαιρία ισοφάρισης, στο 81΄ ο Τσιαρσιώτης ανατράπηκε από τον Ζιάκα και ο ίδιος ευστόχησε στο πέναλτι. Πολύ καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου (Στεργιόπουλος, Κυρατζής).

ΜΕΓΑΡΟ: ΚΑΛΥΒΑΣ, Χαριζόπουλος, Τζιαμπίρης, Κόνι, Σωκρ. Μήττας, Ζιάκας, Σκόδρας, Τσιτσιπάς, Κ. Βασιλόπουλος, Α. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ (86΄ Τζάτσος).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοχ. Παπατσάνης, Ντ. Ρόβας, Καραγιάννης, Γ. Ρόβας, Γ. ΤΣΙΟΠΛΗΣ, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, Τσιαρσιώτης (86΄ Δήμουλας), ΒΑΝΔΗΣ, Β. ΜΗΤΤΑΣ, ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ, Παντέρης (77΄ Κρέων Παπατσάνης).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ 7-0: «Άστραψε και βρόντηξε» η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου και ξέσπασε με ευρεία νίκη απέναντι στη Δήμητρα. Οι πρωτοπόροι της Α΄ κατηγορίας Γρεβενών ήταν κατά διαστήματα καταιγιστικοί και το ημίχρονο ήταν 4-0. Από δύο γκολ σημείωσαν Σάκης Μπιζιώτας και Ζάχος Καρτσούνης, από ένα γκολ Μάκης Ιωανίδης και Άγγελος Κοτζατίσογλου, ενώ αυτογκόλ σημείωσε ο Τάσος Παπαδόπουλος. Στο 75΄ φάουλ του Δ. Λάλλου, απέκρουσε ο Γαβρίδης και το οριζόντιο δοκάρι. Αρκετά καλή η διαιτησία του Στεφούλη (Γκόλιας, Βλαχάκης).

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Γαβρίδης, Ντενίς (55΄ Τζήκας), Θ. Λάλλος, Ιωαννίδης, Παπαηλίας (46΄ λ.τ. Κουτσαλιάρης), Ιωαννίδης, Άγγ. Κοτζατίσογλου, Σ. Κοτζατίσογλου (64΄ Τζιαμπίρης), Π. Λάλλος, Παπαδόπουλος, Μπιζιώτας, Καρτσούνης.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Ντοβατζίδης, Δ. Λάλλος, Τ. Παπαδόπουλος, Κύρκος, Καραδήμος, Χ. Λάλλος, Χ.Κ. Λάλλος, Αράπογλου, Τσιρώνης (52΄ Σιδηρόπουλος), Τσανεκλίδης, Αναστασίου.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ