ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ – ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΣΕΙΡΗΝΑ 2-0: Αγχωτική νίκη πήρε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, σε ματς με δύο όψεις. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, στην επανάληψη προηγήθηκαν νωρίς, όμως έδειξαν να κουράζονται, αντίθετα η Σειρήνα παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες από το 40΄, απείλησε βάσιμα με ισοφάριση και «λαχτάρησε» τον Αστέρα. Στο 15΄ δυνατό σουτ του Μήττα από το ύψος της περιοχής πέρασε μόλις άουτ, ο ίδιος παίκτης στο 31΄ πλάσαρε από κοντά στο κάθετο δοκάρι. στο 40΄ αποβλήθηκε ο Φούντογλου με 2η κ.κ., διότι σταμάτησε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Το φάουλ εκτέλεσε ο Γιώργος Ρόβας, το ισχυρό σουτ του οποίου πήγε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 49΄ ο Κώστας Μπόζιαρης με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στη γωνία (1-0), στο 76΄ δυνατό σουτ του Παναγιώτου απέκρουσε με υπερένταση ο Καλαμπούκας. Στο 82΄ ο Καλογερόπουλος βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε μόλις άουτ, στο 92΄ επικίνδυνο μπάσιμο και πλασέ από πλάγια του Κολέτσου, επίσης μόλις άουτ. Στο 93΄ ο Γιώργος Τσιαρσιώτης απέφυγε ωραία δύο αντιπάλους και από το ύψος του πέναλτι με σουτ, έκανε το 2-0. Καλή η διαιτησία του Ρίγκου.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Δικταπανίδης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Μ. Καραγιάννης, Δρούγας, Γ. ΡΟΒΑΣ, Πολύζος, ΤΣΙΑΡΣΙΩΤΗΣ, Παντέρης (76΄ Κρέων Παπατσάνης), ΜΗΤΤΑΣ (83΄ Πυρέλλης), ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ, Ντ. Ρόβας.

ΣΕΙΡΗΝΑ: Καλαμπούκας, Τσετίδης, ΦΑΡΜΑΚΗΣ (77΄ Καλογερόπουλος), Φούντογλου, ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΑΣ, Σαχόλι (60΄ Τζήκας), Αναστασιάδης, Παπαδόπουλος, ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ, ΚΟΛΕΤΣΟΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΜΕΓΑΡΟ 5-0: Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, η ΑΕ Ποντίων έφθασε δίκαια στη νίκη. Το Μέγαρο παρατάχθηκε μόλις με 11 παίκτες, καθώς είχε πολλές απουσίες, ενώ από το 25΄ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κόνι, που πήγε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Χαρακτηριστικό ότι οι νικητές είχαν πέντε διαφορετικούς σκόρερ: Ο Σάκης Μπιζιώτας (21΄, είδε εκτός θέσης τον Καλύβα και τον «κρέμασε»), ο Κώστας Μπόλλος (40΄, με απευθείας φάουλ), ο Ζάχος Καρτσούνης (54΄ με κεφαλιά-«ψαράκι», σε σέντρα του Κουτσαλιάρη από αριστερά), ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης (62΄, μετά από συνδυασμό Παπαδόπουλου-Καλαϊτζίδη) και ο Μάκης Ιωαννίδης (67΄, αφού συνδυάστηκε με τον Κουτσαλιάρη και πέρασε και τον τερματοφύλακα). Πολύ καλή η διαιτησία της Λαζόγκα (Στεφούλης, Κυρατζής).

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Κοτίτσα, Αποστόλου (56΄ Καλαϊτζίδης), Μπόλλος, Θ. ΛΑΛΛΟΣ, Ζολώτας, Παπαηλίας, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Σ. Κοτζατίσογλου, Άγγ. Κοτζατίσογλου, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ (40΄ λ.τ. ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ), Καρτσούνης (56΄ Παπαδόπουλος).

ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Στ. Καπιώτας, Π. Καπιώτας, Χρυσής, Τσοπλής, Χαριζόπουλος, Καρανάσιος, Τσιτσιπάς, Κόνι, Κακαφίκας, Ντεμάι.

*Στα άλλα αποτελέσματα: Καρπερό-Δήμητρα 4-1, Γρεβενά Αεράτα-Δεσκάτη 2-3, Αμυγδαλιά-Νεοχώρι 1-1. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βατόλακκος 30, Κτηνοτροφικός 26, Δεσκάτη 22, Νεοχώρι 20, Καρπερό 16, Δήμητρα 15, Παλιουριά 14, Αεράτα 12, Αμυγδαλιά 9, Σειρήνα 8, Μέγαρο 7.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ