ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Στην κορυφή η ΑΕΠ Βατολάκκου – Βαριά ήττα του Κτηνοτροφικού Αστέρα στη Δεσκάτη, σούπερ ανατροπή της Αμυγδαλιάς

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΚΑΡΠΕΡΟ 2-0: Στην πρώτη θέση της Α’ κατηγορίας Γρεβενών «σκαρφάλωσε» η ΑΕ Ποντίων, ύστερα από τη νίκη της, σε αγώνα που έχασε πλήθος ευκαιριών, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν χωρίς τους Μπιζιώτα, Ντεμάι, Ζέρβα, που απουσίασαν για διάφορους λόγους. Στο 17΄ επέλαση του Αποστόλου, μπάσιμο στην περιοχή και ανατροπή από τον Παπαγεωργίου, στο πέναλτι ευστόχησε ο Άγγελος Κοτζατίσογλου. Στο 40΄ σύγχυση στην περιοχή κι ο Χρήστος Καλαϊτζίδης με δυνατό σουτ το 2-0. Στο 90΄ κούρσα του Ασλανίδη, πέρασε και τον τερματοφύλακα, όμως σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Μέτριος ο διαιτητής Τσέτσιλας (Στεφούλης, Στεργιόπουλος). Αποβλήθηκαν με κόκκινη στο 23΄ ο Δούμας (για εξύβριση) και με 2 κίτρινες (33΄, 65΄) ο Παπαηλίας.
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: ΚΟΤΙΤΣΑ, Τέγος, Οκουτσίδης (46΄ Ασλανίδης), Παπαηλίας, Σ. Κοτζατίσογλου, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (89΄ Τζιαμπίρης), Χόξα, ΑΓΓ. ΚΟΤΖΑΤΙΣΟΓΛΟΥ, Καρτσιούνης, Καλαϊτζίδης, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
ΚΑΡΠΕΡΟ: ΚΥΡΑΤΛΙΔΗΣ, ΡΟΤΣΙ, Παπαγεωργίου, Κατσίκας (46΄ Παπαθεοδώρου), Ηλ. Παπαγεωργόπουλος, Αλλίου, Λάμαρης, Π. Παπατσάνης, Α. Παπαγεωργόπουλος, Δούμας, Κ. Παπατσάνης (46΄ Κουντούλας).
ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ 4-3: Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας, όπου η Αμυγδαλιά έκανε σούπερ ανατροπή και πήρε μεγάλη νίκη, ελπίζοντας στην παραμονή. Η Δήμητρα επηρεάστηκε από τις απουσίες που είχε (Γ. Λάλλος, Κατσιώνης). Στο 6΄ ο Δημήτρης Ζιώγας με κοντινό πλασέ το 1-0, ισοφάρισε στο 10΄ ο Χ.Γ. Λάλλος με μακρινό σουτ. Ακολούθησαν δύο γκολ του Λευτέρη Κουτσαλιάρη, στο 20΄ με πέναλτι (το κέρδισε ο Γκαραλιάκος) και στο 35΄ με κεφαλιά (σε σέντρα του Κύρκου). Στο 45΄ ο Δημήτρης Βλάχος με σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-3, στο 54΄ μετά από κόρνερ, διεκδίκησαν την μπάλα Γκαραλιάκος και Βλάχος και κατέληξε στα δίχτυα (3-3). Στο 58΄ σουτ του Χ.Κ. Λάλλου, απέκρουσε ο Τσιουμπλίκας και το κάθετο δοκάρι, στο 75΄ ο Νίκος Παπαϊωάννου με κοντινή προβολή πέτυχε το 4-3. Στο 82΄ τετ-α-τετ του Τζημορόπουλου έφυγε άουτ, στο 88΄ ο Τσιουμπλίκας απέκρουσε σωτήρια στο τετ-α-τετ του Κουτσαλιάρη. Άριστη η διαιτησία του Μωυσιάδη (Γκόλιας, Τέγος).
ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ: Τσιουμπλίκας, Σαρπικίδης (38΄ Θ. Παπαϊωάννου), Σόλας, Ν. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, Χρ. Παπαϊωάννου, Ντινόπαπας, ΖΙΩΓΑΣ, Τσιρώνας (46΄ Δανόγλου), Λιάμπας, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Δ. Λάλλος (52΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), Τσιρώνης (41΄ λ.τ. Χαντάβας), ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΓΚΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Χ.Γ. Λάλλος, Τζημορόπουλος, Καραδήμος, Κουτσαλιάρης, Χ.Κ. Λάλλος, Κύρκος.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το αποχαιρετιστήριο του 26χρονου Τηλέμαχου Δημόπουλου με την Αμυγδαλιά, αφού πηγαίνει στην ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης. Η ομάδα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια.
ΔΕΣΚΑΤΗ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ 5-2: Σε παιχνίδι όπου ο δυνατός αέρας αναδείχθηκε πρωταγωνιστής, ο Καμβουνιακός πέτυχε ευρεία νίκη απέναντι στον Κτηνοτροφικό, που έπαιξε με σύνθεση ανάγκης. Στο 19΄ ο Παπατσάνης με τη βοήθεια του αέρα, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα (1-0), στο 26΄ λάθος της άμυνας και ο Λιούρας το 2-0. Στο 42΄ άπιαστο σουτ του Θύμιου Τσικρίκη με τη βοήθεια και του αέρα στο «Γ» (3-0), στο 44΄ επέλαση του Ρόβα, βγήκε τετ-α-τετ, όμως πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 57΄ ο Τσικρίκης στην αντεπίθεση έκανε το 4-0, στο 60΄ πλασέ του Τσαπατσάρη μόλις άουτ. Στο 81΄ σκόραρε ο νεαρός Τσιλιμίκος, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα γκολ στο 89΄ με τον Μήττα (σε σέντρα του Τσαπατσάρη) και στο 91΄ με φάουλ του Παναγιώτου. Πολύ καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου (Χερίδου, Φαλτάκας). Στο 30΄ αποβλήθηκαν Γκουγκουγιάννης, Γεωργίου, που διαπληκτίσθηκαν

.
ΔΕΣΚΑΤΗ: Αθανασόπουλος, ΛΙΟΥΡΑΣ, ΤΣΙΚΡΙΚΗΣ, Παπατσάνης, Λαγιόκαπας, Γκουγκουγιάννης, Κούτουλας, Φάκας, ΠΙΤΙΛΑΚΟΣ (75΄ Τσιγάρας), Κ. Τσιλιμίκος, ΔΑΧΛΥΘΡΑΣ (79΄ Μ. Τσιλιμίκος).
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ: Παπατσάνης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Γεωργίου, Τυρέλλης, Σουρβάς, ΠΟΛΥΖΟΣ (83΄ Ελεύθερος), Ρόβας, Καραγιάννης (46΄ Βανδής), ΜΗΤΤΑΣ, Παντέρης, ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ