ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η μπάλα «τιμώρησε» σκληρά τον Κτηνοτροφικό Αστέρα – Εύκολα πέρασαν Αεράτα, Καρπερό – Πολύτιμη ανατροπή από Μέγαρο

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΜΕΓΑΡΟ 3-3: Η μπάλα «τιμώρησε» σκληρά τον Κτηνοτροφικό Αστέρα, που προηγήθηκε 3-1, είχε αρκετές ευκαιρίες, όμως το Μέγαρο δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε. Χαρακτηριστικό της συνάντησης ότι όλα τα τέρματα σημειώθηκαν με σουτ έξω από την περιοχή. Η επιτυχία των φιλοξενούμενων αποκτά περαιτέρω σημασία, με δεδομένο ότι έπαιξαν χωρίς τερματοφύλακα. Για τον Κτηνοτροφικό Αστέρα σκόραραν οι Χρήστος Σιούλας (στο 30΄, με διαγώνιο σουτ, έπειτα από ασίστ του Βλάχου), Γιάννης Γεωργίου (στο 55΄, με «κεραυνό» από τα 35 μέτρα) και Δημήτρης Βλάχος (στο 58΄). Για τον Κεραυνό δύο γκολ σημείωσε ο Βαγγέλης Μήττας, σκοράροντας κατά της παλιάς του ομάδας (στο 32΄ με φοβερό σουτ και στο 80΄ αφού έφυγε μόνος μπροστά), το άλλο ο Λάμπρος Χρυσής (στο 75΄ πλάσαρε από πολύ μακριά τον τερματοφύλακα). Πολλές ευκαιρίες έχασε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με αποκορύφωμα το κάθετο δοκάρι σε πλασέ του Σούλα (85΄). Καλός ο διαιτητής Πάνος (Χαραλαμπίδης, Σιούμπουρα).

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσομπλίκας, Τζάγκας, Γεωργίου, ΒΑΝΔΗΣ, Παπαστεργίου, ΧΑΝΤΑΒΑΣ, ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ, Παπαϊωάννου (65΄ Τερζής), ΣΟΥΛΑΣ, Ξάνθος (50΄ Τσιάρας), Βλάχος.

ΜΕΓΑΡΟ: Ντεμάι, ΣΚΟΔΡΑΣ, Κακαφίκας, Τσοπλής, Χαχάμης, Κ. Δρόσος (60΄ Τσιτσιπάς), Βασιλόπουλος, Βαρβάτος (57΄ Δ. Δρόσος), ΜΗΤΤΑΣ, ΧΡΥΣΗΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-4: Παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά, τα Γρεβενά Αεράτα πέρασαν δίκαια από τον Βατόλακκο. Οι πρωτοπόροι είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, τους Αχιλλέα Κουρέλα (στο 44΄, με ατομική ενέργεια και πλασέ), Μάριο Κατσαντώνη (στο 52΄ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μπαλοδήμου), Θωμά Λάλλο (στο 68΄, με σουτ έξω από την περιοχή), Χρήστο Καλαϊτζίδη (στο 85΄, με πλασέ). Καλή η διαιτησία της Ελευθεριάδου (Θάνος, Γκόλιας).

ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Παπατσάνης, Εμπρικίδης, Οκουτσίδης (74΄ Στεργιούλας), Κοτενίδης, Ντοβατζίδης, ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, Ντενίς, Παπαδόπουλος (60΄ Ζούρτος), ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ, Ζολώτας, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Κυρατζής (80΄ Πετκανάς), ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κατσαντώνης, Λάλλος, Ίττης, Δημόπουλος, Αποστολίδης, Μπαλοδήμος, ΚΟΥΡΕΛΑΣ, Καλαϊτζίδης.

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΚΑΡΠΕΡΟ 1-5: Σαφώς ανώτερος ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την Παλιουριά. Στο 6΄ ο Δούμας και στο 17΄ ο Χριστοδούλου έκαναν το 0-2, στο 40΄ ήρθε το τρίτο γκολ από τον Πρόδρομο Τεντόγλου. Στο 65΄ με αυτογκόλ του Μπαλάφα και στο 75΄ με τον Κούτουλα έγινε το 0-5, το «γκολ της τιμής» για τη Δόξα πέτυχε στο 88΄ ο Παπαχρήστου. Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Τσέτσιλα (Ράτζας, Ρότσικας). Στο 51΄ ο Κυρακλίδης απέκρουσε το πέναλτι του Σαμαρά.

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Δουβετζίδης, Σαμαράς, Κερασίδης, Ασλανίδης, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Μπαλάφας, Κ. Αμπατζιάδης, Ι. Αμπατζιάδης (60΄ Ζιανός), Σωτήρης, Τεντόγλου (42΄ Τσούγκος), Παπαχρήστος.

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κυρακλίδης, Παπαδόπουλος (74΄ Αλίου), Σ. Κατσικάς, Παπαγεωργόπουλος, Λάμαρης, Δούμας (77΄ Α. Κατσικάς), Ρότσι, Χριστοδούλου (46΄ Παπατσάνης), Παπαγεωργίου, ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ