ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ευχαριστήριο του Φεστιβάλ Τόπος 2024

Το Φεστιβάλ Τόπος αποτελεί το μοναδικό φεστιβάλ στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που στοχευμένα προσελκύει το μεγαλύτερο ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ στον τόπο μας, τα Γρεβενά, κάθε χρόνο από το 2017. Το Φεστιβάλ Τόπος έχει ως στόχο την ανάδειξη της τοπικότητας του Νομού μας. Η περιοχή μας έχει δύο άξονες απαράμιλλης δυναμικής: την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και τον πολιτιστικό της πλούτο. Τα δύο αυτά είναι ικανά, εφόσον υπάρξει σωστή οργάνωση, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες με βάση τις οποίες η περιοχή μας θα ανακόψει την πληθυσμιακή της συρρίκνωση. Τα οφέλη του Φεστιβάλ είναι πολλαπλά. Οι Γρεβενιώτες έρχονται σε επαφή με ιδιαίτερες πτυχές του πολιτισμού τους αλλά και τους προσφέρεται η δυνατότητα να επισκεφθούν μοναδικής αξίας σημεία του Νομού μας με τη δράση της Τοπογνωσίας. Επίσης η φιλοξενία των νέων της διεθνούς διοργάνωσης Europ’Raid κάνει γνωστά τα Γρεβενά σε διεθνές επίπεδο ενώ παράλληλα τονώνει και την τοπική οικονομία.

Για φέτος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε απο καρδιάς προσωπικά όλους όσους συνέβαλαν για να οργανωθούν και να υλοποιηθούν με κάθε άρτια λεπτομέρεια όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ Τόπος.

Ευγνωμοσύνη οφείλουμε πρωτίστως στις άξιες κυρίες που μας βοηθάνε στην καθαριότητα και υγιεινή των χώρων. Το βασικότερο και πιο καθοριστικό σημείο στη διοργάνωση μιας μαζικής φιλοξενίας πολλών ανθρώπων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κ. Πόπη Αποστόλου, Ελένη Κασιάρα και Γιώτα Τζημοπούλου. Επίσης σε όλους τους εργαζομένους του Δ.Α.Κ. Γρεβενών “Μίλτος Τεντόγλου” για την άψογη συνεργασία και συννενόηση.

Ευχαριστούμε τη νέα διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου, κ. Κατερίνα Παπαμιχαλάκη και τη διεύθυνση του 1ου Λυκείου, οι οποίοι κάθε χρόνο αποδέχονται με ενθουσιασμό το αίτημά μας για συνεργασία. Το ελάχιστο από τη μεριά του Φεστιβάλ Τόπος είναι έμπρακτα να αφήσει τα σχολεία σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τα παραλαμβάνει. Με αυτό το σκεπτικό προχωρούμε στην αποκατάσταση βάφοντας είτε καθαρίζοντας τους τοίχους (τουαλέτες/βρύσες). Επίσης αλλάζουμε τις βρύσες και τις λάμπες που χρειάζονται και τις νέες τις αφήνουμε στα σχολεία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον μοναδικό και σπουδαίο συμπολίτη μας κ. Φώτη Δημόπουλο, ο οποίος με ενθουσιασμό και χαρά μας ξενάγησε στο Λαογραφικό Μουσείο και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κυπαρισσίου. Ένας μοναδικός άνθρωπος που με το μεράκι του έχει καταφέρει θαύματα για τον τόπο μας, την παράδοση, τη λαογραφία και την ιστορία μας. Ευχαριστούμε επίσης την κ. Ζωή Καρανίκου για τον εμπλουτισμό της ξενάγησης και τη θερμή υποδοχή.

Ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών για την υποστήριξη στο Φεστιβάλ Τόπος και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωάννη Τσακνάκη, την κ. Φωτεινή Λάζου , τον κ. Δημήτρη Ρίζο, την κ. Χάιδω Γιώτα, τον  κ. Τάκη Ζολώτα την κ. Αθηνά Κανδρεβιώτου και την κ. Αγνή Παπανίκου για το ενδιαφέρον και τη μέριμνά τους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Γρεβενών για την παραχώρηση των χώρων διεξαγωγής του Φεστιβάλ Τόπος και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Γρεβενών, κ. Κυριάκο Ταταρίδη, για την παρουσία του και συμμετοχή του στους 2ους Αγώνες Παραδοσιακών Παιχνιδιών. Τον αντιδήμαρχο  κ. Χρήστο Χαντέ, για το αδειάλειπτο ενδιαφέρον του σε όλα τα στάδια της διοργάνωσης, τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Λέτσιο, για την ευγενική του επικοινωνία και πρόθυμη συνεργασία με κάθε λεπτομέρεια για την διατήρηση της καθαριότητας των χώρων παρόλο που λόγω του Δεκαπευνταύγουστου ο φόρτος σε όλο το Δήμο ήταν υψηλός. Τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Βάιο για την προσωπική του πρωτοβουλία και φροντίδα να καθαριστούν τα παρτέρια του προαυλίου χώρου των σχολείων. Τον αντιδήμαρχο κ. Ρήγα Σκόδρα για την μέριμνά του στα υλικά αποκατάστασης και ευπρεπισμού των τοιχών των σχολείων που ήταν γεμάτοι ακαλαίσθητους βανδαλισμούς.

Ευχαριστούμε γενικότερα την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και τον Δήμο Γρεβενών καθώς πρώτη φορά βιώσαμε ως φορείς και συνδιοργανωτές του φεστιβάλ μας να κοινοποιούν με προσωπικές τους πρωτοβουλίες τις ανακοινώσεις του φεστιβάλ τόσο από τα επίσημα κοινωνικά δίκτυα των φορέων που εκπροσωπούν αλλά και από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς! Πραγματικά η αγκαλιά που νιώθουμε είναι μοναδική.

Ένα μέγιστο ευχαριστώ, αξίζουν όσοι φρόντισαν την οργάνωση και τροφοδοσία του Φεστιβάλ Τόπος. Για τον άριστο επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία την ομάδα του κ. Αντώνη Κούσκουρα, Antony’s Catering. Με τέτοιους επαγγελματίες τα Γρεβενά, είναι ικανά να στηρίξουν σπουδαίες και ακόμη πιο μεγάλες εκδηλώσεις. Επίσης για τον εξαιρετικό επαγγελματισμό το Αρτοποιείο Μαρκόπουλου και συγκεκριμένα τον κ. Απόστολο Μαρκόπουλο.  Τον κ. Βασίλειο Σιαφαρίκα για την χορηγία του σε φέτα Γρεβενών Π.Ο.Π, συμβάλλοντας στην ποιοτική παρουσίαση του γαστρονομικού μας πολιτισμού σε ένα διεθνές κοινό.

Τέλος, απέραντη ευγνωμοσύνη οφείλω, στην ομάδα που είναι ικανή να φτάνει μέχρις εκεί που δεν μπορεί κι ακόμη παραπέρα! Τον αεικίνητο Ευθύμη Παπαθεοδώρου, την ανθίστρια Αλμπίνα Κούκα , τη δυναμική Αφροδίτη Μπατάρα, και τον εμπνευστή Δημήτρη Παπαλαμπρόπουλο. Την Λέσχη 4Χ4 Γρεβενών και τους εκλεκτούς Μιχάλη ΜησιάκαΓιάννη Μπαϊνέτα & Σοφία Παπαδημητρίου, για τα μεράκια τους που μας μοιράζονται! Την εξαίρετη Αρετή Τσεντόγλου, τον συνεπή Ορέστη Κούκα.

Με την παραπάνω ομάδα, τα προβλήματα μοιάζουν ανύπαρκτα και τα εμπόδια μετατρέπονται σε εφόδια για δράση και δημιουργία χαμηλώνοντας το ύψος τους μπροστά μας! Το θαύμα που προσπαθούμε τα τελευταία χρόνια στα Δημιουργικά Γρεβενά, δεν ειναι απλά ένα όνειρο, ούτε μια καλή ιδέεα, έχει πραγματοποιηθεί και το ζούμε!

“Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο” μας προτρέπει ο μέγας Γκάντι, και πράγματι με τέτοια ομάδα το πιστεύω, πως γίνεται! Είθε!

 

Ευγνώμων σε όλους,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος

Εμπνευστής Φεστιβάλ Τόπος

 

VIDEO – AFTERMOVIE Topos Festival

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ