ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Φλώρινα: Υποδοχή των μοτοσικλετιστών που διήνυσαν την Ευρώπη από το Ταίναρο ως το Nord Kapp

Η «Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Φλώρινας» σε συνεργασία με την «Ένωση Τουριστικών και Συναφών Δραστηριοτήτων του Δ. Πρεσπών» και την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν να καλύψετε το Φεστιβάλ Ταξιδιωτικού Μοτοσυκλετισμού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουλίου 2024 στη Φλώρινα και τις Πρέσπες.

Το φεστιβάλ αυτό έχει ιδιαίτερη συμβολική σημασία καθώς έρχεται ως κορύφωση μιας μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που πραγματοποιούν οι μοτοσικλετιστές της ΜΟΤ.Ο.Ε.  Ξεκίνησαν από το Ακρωτήριο Ταίναρο, το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ευρώπης, και έφτασαν στο Nordkapp της Νορβηγίας, το βορειότερο άκρο της Ευρώπης. Η επιστροφή τους θα έχει ως τελική κατάληξη το βορειοδυτικότερο άκρο της Ελλάδας, την Πρέσπα, και συγκεκριμένα το Ακρωτήριο “Ρότι” απέναντι από το Τριεθνές, διανύοντας μία απόσταση περίπου 12.000 χιλιομέτρων.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προβολή της περιοχής της Φλώρινας ως ιδανικό προορισμό για μοτοσυκλετιστικό τουρισμό, με τις υπέροχες διαδρομές ανάμεσα στα πανέμορφα βουνά και λαγκάδια της περιοχής μας.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

Σημείο Ανασυγκρότησης: Είσοδος της Φλώρινας (ύψος Λίντλ), Πέμπτη 25/07/2024, περίπου στις 18:00 μ.μ.

Εκεί θα ενωθούν οι ταξιδιώτες με μοτοσυκλετιστές από τη Δυτική Μακεδονία, καθώς και από τις όμορες χώρες Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία.

Οι μοτοσικλετιστές θα διασχίσουν την παραποτάμια διαδρομή και θα καταλήξουν μπροστά στο κτίριο του Αριστοτέλη, όπου οι τοπικές αρχές (Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Δήμος κτλ) θα τους υποδεχθούν με νερά και αναψυκτικά και ένα σύντομο χαιρετισμό.

Στην συνέχεια θα καταλήξουν στην Πρέσπα, όπου στους κήπους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Prespa Resort / Villa Platythea θα ακολουθήσει στις 20:30 τρικούβερτο γλέντι με παραδοσιακή μουσική (Ορχήστρα «Τοπική Παράδοση»).

Η διοργάνωση αυτού του φεστιβάλ είναι μια μοναδική ευκαιρία για την προβολή της Φλώρινας και των Πρεσπών ως προορισμών μοτοσυκλετιστικού τουρισμού, στην οποία προσκαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι μοτοσικλετιστές .

Ο μοτοσυκλετιστικός τουρισμός είναι ένας τομέας με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης. Οι μοτοσικλετιστές είναι ταξιδιώτες με πάθος για την εξερεύνηση νέων προορισμών και φέρνουν μαζί τους την ευκαιρία για αύξηση της τουριστικής κίνησης. Οι φυσικές ομορφιές, τα γραφικά τοπία και η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας την καθιστούν ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή και τη στήριξή σας. Αναμένουμε με χαρά την παρουσία σας για την κάλυψη αυτού του ξεχωριστού γεγονότος

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή στο μέιλ της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Φλώρινας :     email: hoteliers.region.florina@gmail.com

Με τιμή για την

«Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Φλώρινας».

Η Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Ο Γραμματέας
 

Θεοδοσία Τζαβέλα

 

Γιάννης Ιατρίδης

 

Στράτος Βασιλόπουλος

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ