ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δημόσια Βιβλιοθήκη Γρεβενών: Καλοκαιρινή εκστρατεία -Η καλοσύνη των ανθρώπων (Φωτογραφίες)

Η βιβλιοθήκη μας στα πλαίσια της καλοκαιρινής εκστρατείας φιλοξένησε το εργαστήριο με τίτλο « Η καλοσύνη των ανθρώπων» με την αρωγή της κοινωνικής λειτουργού Φανής Ιορδανίδου από το Κέντρο Πρόληψης Γρεβενών
«Ορίζοντες». Στόχοι της δράσης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά σημαντικές προσωπικότητες που χάρη στην δική τους καλοσύνη άλλαξε η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο και να κατανοήσουν το νόημα του αλτρουισμού και του εθελοντισμού .Αφού η εμψυχώτρια καλωσόρισε τους μικρούς μας φίλους τους ζήτησε να περιγράψουν με ποιους τρόπους εκφράζουμε την καλοσύνη και οι απαντήσεις υπήρξαν ποικίλες. Με καλή συμπεριφορά, ευγένεια, σεβασμό, ενθάρρυνση, βοήθεια, κατανόηση, εμψύχωση, προσφορά ήταν μερικές από αυτές. Η Φανή τους παρουσίασε σημαντικές προσωπικότητες που αγωνίστηκαν για να προσφέρουν στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δυσχέρειες μια ζωή καλύτερη.

Έτσι, τα παιδιά γνώρισαν τον Νέλσον Μαντέλα, τη Σινέντ Μπερκ, τον Ερρίκο Ντινάν, την Πρίγκιπισσα Νταϊάνα, την Χάριετ Τάπμαν και άλλες προσωπικότητες που χάρη στην καλοσύνη τους κατόρθωσαν να αποτινάξουν
στερεότυπα κι αντιλήψεις αιώνων που οδηγούσαν εκατομμύρια ανθρώπους στην απόρριψη και τον αποκλεισμό, να απαλύνουν τον πόνο των ασθενών, τη θλίψη και τη μοναξιά τους. Αυτό όμως που κέντρισε το ενδιαφέρον τους ήταν ο Δρ. Πεγιό ένας γιατρός διαφορετικός, γιατί είναι άλογο. Ένα άλογο που χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς προσφέροντας ανακούφιση σε ασθενείς που βρίσκονται στο τέλος της ζωής τους.Στην πορεία χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έγραψαν τις δικές τους προτάσεις για πράξεις καλοσύνης και διακόσμησαν τα χαρτόνια τους με ζωγραφιές. Τα έργα τους μας ενθουσίασαν και θα στολίσουν το παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Φανή Ιορδανίδου που εδώ και χρόνια ανταποκρίνεται πρόθυμα στο κάλεσμά μας και συμβάλλει στην επιτυχία των δράσεών μας. Με τις γνώσεις και την εμπειρία της βοήθησε τους μικρούς μας φίλους να κατανοήσουν καλύτερα τη σημασία του εθελοντισμού και του αλτρουισμού. Επίσης, ευχαριστούμε την Καλλιόπη Παπαβασιλείου και την Ελένη Τσεβεκίδου που συμμετέχουν στις δράσεις διευκολύνοντας το έργο μας!

#ΚΕ2024 και #forEBEr.

Δείτε τις  φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ