ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ευχαριστήριο πασχαλινής εαρταγοράς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η  Πασχαλινή εορταγορά. Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια στέκεστε δίπλα μας και στηρίζετε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του Συλλόγου.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στις εθελόντριες μας που καταβάλλουν κάθε κόπο, εδώ και χρόνια, με μεράκι και αγάπη να στήσουν όλη αυτή την εορταγορά με τις υπέροχες δημιουργίες τους. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσε να στηριχτεί η ύπαρξη του Συλλόγου, που εξασφαλίζεται και από τις δύο εορταγορές, των Χριστουγέννων και του Πάσχα.

Μαζί με τις εθελόντριες του Συλλόγου ευχαριστούμε ολόθερμα τη Διευθύντρια του ΣΑΕΚ Πτολεμαϊδας, κ.Σοφία Μπέση, το ΚΔΑΠμεΑ Χαμογελώ, το ΚΔΑΠ Αρλεκίνος, το ΚΔΑΠ Παίζουμε, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου Εορδαίας, τον Σύλλογο διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας, το 4οΔημοτικό σχολείο Πτολεμαΐδας, το τμήμα και τους δασκάλους της Δ’ τάξης του 5ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας, τα τμήματα και τους δασκάλους της Ε1 & Ε2 τάξης του 9ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας, τα τμήματα και τους δασκάλους της Δ1 & Δ2 του 11ου Δημοτικού σχολείου Πτολεμαΐδας, το 3ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας, το 18ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας και το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, για την με παντοίους τρόπους στήριξή τους, είτε κατασκευάζοντας λαμπάδες και ενισχύοντας την εορταγορά είτε συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Χάρισε μια λαμπάδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο –που δεν τον περιμένει» που εισήγαγε από πέρυσι ο Σύλλογος και προωθήθηκε από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Βόντσα και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Παπαευαγγέλου σε όλα τα σχολεία, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε έναν που πέρασε από τη στοά όπου βρίσκονται τα γραφεία του Συλλόγου μας (Νοσοκομείου 7) και όπου είχε στηθεί η εορταγορά για 10 ολόκληρες ημέρες. Αλλά και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτήν αυτές τις 10 μέρες με όλες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τους εθελοντές του Συλλόγου, εθελόντριες φοιτήτριες από το Τμήμα Εργοθεραπείας, μέλη, παιδιά και νέοι του Συλλόγου.

Η συνδρομή όλων σας και η ολόθερμη στήριξή σας ήταν συγκινητική.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε -για την ξεχωριστή συνδρομή τους- στον Ι.Ναό Νεομαρτύρων, τον Ι.Ναό Αγίας Σκέπης, το «ΥΓΕΙΑ» Πτολεμαϊδας, το bar «BACCARA», τον κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζόπουλο (είδη καπνού) και τον κ. Στέφανο Ποζίδη (ψυχαγωγικά παιχνίδια). Επιπλέον, τον κ. Θέμη Μακρόπουλο (Χαλκομανίες), όπως και το Ξενοδοχείο «Παντελίδης» και το Cosmotrack (εμπορία φορτηγών) για τη διάθεση σχετικού εξοπλισμού.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς την κ.Αναστασία Κοτζακόλιου, όπως και τον κ.Κωνσταντίνο Μαυρίδη και την κ.Μαίρη Κεσκιλίδου, για την ένθερμη ειδησεογραφική κάλυψη της εορταγοράς.

 

Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ