ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το Δ.Σ.του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γρεβενών καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών Γρεβενών την Κυριακή 5 Μάρτη στην Πλατεία Ελευθερίας

ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ!

ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γρεβενών εκφράζοντας την θλίψη και την οργή των μελών του Συλλόγου μας και όλου του λαού για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών Γρεβενών την Κυριακή 5 Μάρτη στην Πλατεία Ελευθερίας ( Ρολόι) στις 6.00 μ.μ.

Οι εικόνες που παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες με κομμένη την ανάσα, προκαλούν πόνο και οργή. Οι εργαζόμενοι, οι νέες και οι νέοι δεν πρέπει να πνίξουν την οργή που νιώθουν σε αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει φέρει θρήνο σε δεκάδες οικογένειες, δάκρυα σε όλο τον εργαζόμενο λαό.

Η μεθοδευμένη προσπάθεια να σβήσουν οι πραγματικές ευθύνες πίσω από το «ανθρώπινο λάθος», προκαλεί τη λογική και το συναίσθημα. Οι προειδοποιήσεις των συνδικάτων στο σιδηρόδρομο 20 μέρες πριν το έγκλημα έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, τα εξώδικα, οι παραιτήσεις, όλα αυτά που έδειχναν ότι βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια σε «τραγωδία» γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να περάσουν σε πίσω πλάνο.

Το έγκλημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι πολιτικές επιλογές που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο διαχρονικά και σε συνέχεια οι κυβερνήσεις που πέρασαν την τελευταία εικοσαετία έως και σήμερα.

Πρόκειται για πολιτικές που ενισχύουν τις ιδιωτικοποιήσεις σε βάρος των συμφερόντων και της ζωής των ίδιων των εργαζομένων. Πληρώνουμε για άλλη μια φορά με την ίδια μας τη ζωή τα ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας και υγείας.

Να απολογηθούν όλοι αυτοί που πούλησαν τον ΟΣΕ αντί να τον θωρακίσουν με σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, αφήνοντας τους ελληνικούς σιδηροδρόμους με ελάχιστους εργαζόμενους, χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση, εξειδίκευση και πιστοποίηση.

Να απολογηθούν όλες οι κυβερνήσεις που απαξίωσαν τα έργα υποδομής αντί να τα ολοκληρώσουν, χωρίς συντήρηση και επισκευές που είναι απαραίτητες για την ασφαλή τους λειτουργία.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή των φοιτητών, των μαθητών και παλεύουμε για να βρουν τα όνειρα των αδικοχαμένων φοιτητών και πρώην μαθητών μας εκδίκηση! Θα είμαστε όλοι παρόντες! Αυτό είναι το χρέος μας και με τη συμμετοχή μας θα το εκπληρώνουμε συνεχώς!

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ