ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Είστε απολογούμενος κύριε Δασταμάνη. Δεν είπες την αλήθεια.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του κ. Γ. Δασταμάνη προς τους τοπικούς φορείς όσον αφορά την συζήτηση για  τον Σταθμό Υποδοχής Οπλιτών έπρεπε να λάβει χαρακτήρα ‘’απολογίας’’ του ιδίου προς την τοπική κοινωνία.Για την αυτοδιοικητική του ανυπαρξία,αδιαφορία ή και για την αυτοδιοικητική του ανεπάρκεια.

Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών υποβαθμίστηκε πράγματι το έτος 2018.

Το Κέντρο φιλοξενούσε έως το 2018 και για σαράντα ημέρες 150 νεοσυλλέκτους και ως ΣΥΠΟ πλέον (από το 2018) παραμένουν οι νεοσύλλεκτοι στο Στρατόπεδο Γρεβενών  2-3 ημέρες. Μετακινούνται  μετά  σε άλλα κέντρα, έρχονται μία μόνον ημέρα για την ορκωμοσία και μετατίθενται σε άλλες μάχιμες μονάδες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Υπήρξε τότε μία πραγματική υποβάθμιση; Nαι.

Από το 2018 έως σήμερα ποιες ήταν οι ενέργειες του κ. Γ. Δασταμάνη; Καιρός είναι να τις δημοσιοποιήσει. Με διευθύνσεις και ονόματα. Με υπομνήματα και επισκέψεις. Με διαβήματα διαμαρτυρίας , και με ψηφίσματα.

Επομένως πρέπει να απολογηθεί στην Τοπική Κοινωνία ο κ. Δασταμάνης.

Διαβάστε τώρα ακριβώς από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών της 25ης Ιανουαρίου του 2018 τί έλεγε ο κ. Γ. Δασταμάνης.

<<ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ):

‘’Όσον αφορά τη διασύνδεση του κυρίου Παπαδόπουλου με συγγενικό μου πρόσωπο δεν χρειάζεται πιστεύω καταλαβαίνετε όλοι σας να απαντήσω. Να απαντήσω εγώ τι είπε ο ξάδελφος ο γαμπρός. Επαναλαμβάνω, επαναλαμβάνω είναι αδιανόητο να διασυνδέει άνθρωπος πράγματα, να διασυνδέει άνθρωπος πράγματα με πράγματα τα οποία ουδέποτε είπα και κλείνω εδώ πέρα. Κύριε Παπαδόπουλε σας άκουσα με πολύ σεβασμό δεν σας διέκοψα. Όσον αφορά το κέντρο νεοσυλλέκτων ,δεν ισχύει αυτό που είπατε κύριε Μπουρέλα καλά θα ήταν να κάνετε μια επίσκεψη αύριο στο στρατόπεδο γιατί ήρθε η εγκύκλιος από προχθές στο στρατόπεδο και σήμερα την επεξεργαζόταν πως θα γίνει από εδώ και πέρα. Καταργούνται όλα τα κέντρα νεοσυλλέκτων σε όλη την Ελλάδα πλην των ειδικών δυνάμεων αν θυμάμαι καλά και της αεροπορίας; Kρατώ μια επιφύλαξη ,τεθωρακισμένα; Το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών δεν κλείνει γίνεται Κέντρο Υποδοχής, θα έρχονται και θα έχει κόσμο για τρείς βδομάδες.Αλλάζει εντελώς το σύστημα, όποιος θα παρουσιάζεται εδώ για παράδειγμα στο Κέντρο Υποδοχής θα φεύγουν και θα έρχονται άλλοι για εκπαίδευση. Θα γίνει Κέντρο Εκπαίδευσης, τα ίδια άτομα που έχει αυτήν την στιγμή θα έχει και τότε.Θα έχει και μετά δηλαδή από την νέα σειρά που θα μπεί. Το μόνο μειονέκτημα που θα είναι αυτοί θα είναι κατά μία βδομάδα λιγότερο. Κάντε μια βόλτα αύριο στον διοικητή να σας ενημερώσει αναλυτικά, ήδη ήρθανε και αναλυτικές λεπτομέρειες,σήμερα επισκέφθηκα, ήρθε η εγκύκλιος και προσπαθούσαν να βγάλουν με κάθε λεπτομέρεια πως θα γίνει αυτό το πράγμα’’.

Δεν είπε όμως την αλήθεια ο κ. Γ. Δασταμάνης πώς οι νεοσύλλεκτοι <<θα είναι κατά μία εβδομάδα λιγότερο>>.

Αντιθέτως μένουν μόνον  2-3 ημέρες και μία ημέρα όταν ορκίζονται .Ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων η παραμονή τους ήταν 40 ημέρες.

Σημείωση:H σύνταξη των δηλώσεων του κ. Γ. Δασταμάνη είναι πιστή αντιγραφή από το πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ