ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου.

Πριν την έναρξη της γιορτής άναψε, ως είθισται, φωτιά στον αύλειο χώρο υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Φλώρινας.

Παρόντες στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου ήταν ο βουλευτής Ν.Δ. Π.Ε. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Φλώρινας Πέτη Πέρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Βόσδου Σωτήρης, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιαννάκης Βασίλης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας Χάτζιος Μιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Φλώρινας Φουδούλη-Τζώτζη Σοφία και Γρηγοριάδης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας Ρόζας Κώστας, ο πρόεδρος της ΑΝ.ΦΛΩ. Βασιλείου Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Γιάννης Παρδάλης, οι Αντιπρόεδροι του Δ.Σ. κ.κ.
Ευθυμιάδης Χρήστος και Μιχαηλίδης Νίκος, τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Νόνας Παναγιώτης, Βράντση Πασχαλίνα, Σιδηροπούλου Αγνή και Σιέκρης Αλέξανδρος, η Διευθύντρια του Κέντρου Τσάτσα Ολυμπία, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πρόνοιας Σαρνατζίδης Γεώργιος, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας Μπαφίτη Άννα, οι εργαζόμενοι του Κέντρου, καθώς και γνωστοί-φίλοι των φιλοξενούμενων παιδιών.

Η γιορτή, την οποία οργάνωσαν και επιμελήθηκαν η Παιδαγωγός και οι επιμελήτριες, περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, απαγγελία του μηνύματος των Χριστουγέννων με τίτλο «Η δύναμη της αγάπης», ποίημα και τη θεατρική παράσταση «Το χελιδόνι που περίμενε τα Χριστούγεννα» από το ομώνυμο βιβλίο της Φλωρινιώτισσας νηπιαγωγού Δόξας Κωτσαλίδου. Η γιορτή έκλεισε με δύο διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια των φιλοξενούμενων παιδιών «Όπου υπάρχει αγάπη» και «Μέσα στην καρδιά», στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αγάπης μέσα από την καρδιά τους σε όλους.

Πριν την έναρξη της γιορτής ο Πρόεδρος του Κέντρου κατά το καλωσόρισμά του ευχαρίστησε όλους όσους παρευρίσκονταν στη γιορτή, όλους τους εργαζομένους που συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και έστειλε τις ευχές του ενόψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Επίσης, οι δύο βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Δήμαρχος απηύθυναν χαιρετισμό, όπου συνεχάρησαν τη Διοίκηση και τους εργαζομένους για τη δουλειά τους και έστειλαν ευχές στους παρευρισκομένους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Προσέφεραν δώρα στα παιδιά και τους έδωσαν τις θερμότερες και καλύτερες ευχές τους.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής παρόντες ήταν επίσης εκπρόσωποι του «The Lynx Mountain Resort», οι οποίοι έκαναν πραγματικότητα την επιθυμία του κάθε παιδιού και τους δώρισαν ό,τι το καθένα ήθελε. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά αγάπης.

Τέλος, ευχαριστούμε και τον κο Παχαλίδη Μιχάλη για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

Από το Γραφείο Προέδρου

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ