ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΔΕΗ
ΔΑΜ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ανώνυμη καταγγελία για τις συνθήκες εργασίας στον σταθμό διοδίων Σιάτιστας

Ανώνυμη καταγγελία για τις συνθήκες εργασίας στον σταθμό διοδίων Σιάτιστας:

Εργάζομαι στον συγκεκριμένο σταθμό και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

1. Ο Υπεύθυνος του σταθμού μας βάζει σε καθημερινή βάση να μαζεύουμε σκουπίδια, γόπες μπροστά από τις λωρίδες όπου εκατοντάδες αυτοκίνητα και βαρέα οχήματα διέρχονται με κίνδυνο κάποια στιγμή να παρασύρει κάποιον εργαζόμενο και να τραυματιστεί.
2. Ο σταθμός δεν έχει υδροδότηση. Γεμίζουν τις δεξαμενές με νερό. Και όταν αδειάζουν αναγκαζομαστε και κουβαλάμε βαριές μπουκάλες με νερό για χρήση τουαλέτας. Οι μπουκάλες ζυγίζουν 10+ κιλά και τις σηκώνουν και γυναίκες, προκαλώντας προβλήματα στα χέρια και στην μέση.
3. Ο σταθμός είχε πολλά κρούσματα από κορονοιο. Ο υπεύθυνος του σταθμού έπιανε έναν – έναν εργαζόμενο ο οποίος βγήκε θετικός στον covid – 19 και τον έλεγε να πει ψέματα στον ΕΟΔΥ όταν τον τηλεφωνήσουν και να τους πει ότι δεν εργαζόταν εκείνες τις ημέρες που βγήκε θετικός στον κορονοιο καθώς και ότι δεν ήρθε σε επαφή με άλλους συναδέλφους. Γιατί έτσι θα έπρεπε να μπουν και οι συνάδελφοι σε προληπτική καραντίνα και δεν έβγαινε το πρόγραμμα – βαρδιολογιο.
4. Ο σταθμός είχε πολλές χαλασμένες καρέκλες. Αυτό είχε σαν αντίκτυπο να δημιουργούνται μυοσκελετηκα προβλήματα στους εργαζόμενους. Κάθε μέρα λέγανε τον προϊστάμενο να τις αλλάξει και αυτός γυρνούσε και μας έλεγε εσείς τις χαλάτε. Ώσπου ήρθε η επιθεώρηση εργασίας και τις άλλαξε.
5. Έχει απολύσει 3 ατομα από την δουλειά με ψεύτικες κατηγορίες και έχουν παραιτηθεί πάνω από 15 άτομα μέσα σε 1,5 χρόνο που λειτουργεί ο σταθμός.
6. Νευρίαζει όταν θέλουμε να πηγαίνουμε τουαλέτα, πάρα μόνο στο 15λεπτο διάλειμμα δικαιούμαστε (που ήταν 20λεπτο και το έκοψε σε 15λεπτο).
7. Όταν τηλεφωνούμε στους επόπτες του σταθμού για να τους πούμε κάτι και ο υπεύθυνος του σταθμού τους λέει να μας βάζουν σε ανοικτή ακρόαση για ν ακούει και αυτός τι λέμε.
8. Εχουμε ζητήσει από τον υπεύθυνο του σταθμού, αν είναι δυνατόν να μας βάζει κοινές βάρδιες με συντοπίτες συναδέλφους ώστε να ερχόμαστε στην δουλειά με ένα όχημα, ώστε να μειώσουμε τα κόστη μεταφοράς. Και επίτηδες δεν μας βάζει κοινές βάρδιες
9. Ρεπό και άδειες, δίνει επιλεκτικά σε συγκεκριμένα άτομα του σταθμού.

Αυτοί είναι κάποιοι λόγοι που πρέπει να κοινοποιηθουν προς “ολους”, ώστε να έχουν μια καθαρή εικόνα για τις συνθήκες εργασίας του σταθμού. Πηγαίνουνε για ένα μεροκάματο και μας το βγάζει από την μύτη.

Με εκτίμηση,
Υπάλληλος Σταθμού

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΩΛΈΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ 100 τ.μ.
ENOIKIAZETAI ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΔΙΧΩΡΗ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΥΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
PINDOS PALACE
Πωλείται διαμέρισμα 100 τ.μ.
ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ