AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

ΠΑΝΣΕΚΤΕ: Νέα στοιχεία για την διαγραφή των Επιστρεπτέων Προκαταβολών

Αγωνία επικρατεί σε 700.000 επιχειρήσεις που έλαβαν επιστρεπτέες προκαταβολές, ενώ χιλιάδες είναι τα ερωτήματα συνάδελφων της Εστίασης για το τι μέλλει γενέσθαι. Ενώπιον της ως άνω κατάστασης και με βάση των εγκυρότατων πληροφοριών μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ τα παρακάτω σενάρια, τα οποία θα αποφασιστούν από το αρμόδιο Υπουργείο.

Πρώτο Σενάριο

Ο κλάδος της Εστίασης, ως πρώτος κλάδος της οικονομικής καταστροφής από τον COVID-19, μελετάται η πλήρη διαγραφή των επιστρεπτέων προκαταβολών.

Δεύτερο Σενάριο

Γενική διαγραφή όλων των επιστρεπτέων προκαταβολών. Το σενάριο αυτό κερδίζει έδαφος στην περίπτωση εξαγγελίας εθνικών εκλογών.

Τρίτο Σενάριο

Η Διαγραφή να κυμαίνεται από 25% έως 75% σε όλες τις επιχειρήσεις. Το ποσό που θα διαγραφεί βασίζεται στις σχέσεις των τζίρων του 2019 και 2020. Η ακριβής αναγραφή του συνολικού ποσού διαγραφής ανά επιχείρηση θα αναρτηθεί από την ΑΑΔΕ.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση δυνατότητας εξόφλησης όλου του ποσού από την επιχείρηση έχει έκπτωση 15%.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015