AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Δυτική Μακεδονία: Πού χρειάζονται αλυσίδες στο εθνικό δίκτυο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κατά μήκος της Εγνατίας οδού.

Παράλληλα συνεχίζει να ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Τρικάλων, από το 5ο χλμ. έως το 30ο χλμ.

Επίσης, ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, από το 17,5ο χλμ. έως το 69,3ο χλμ ενώ χρειάζονται αλυσίδες η αντιολισθητικά ελαστικά στο εθνικό δίκτυο Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Αμυνταίου, μέσω Βιτσίου και μέσω Βίγλας.

Τέλος ισχύει η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Λάρισας, από το 25ο χλμ. έως το 50ο χλμ καθώς και στην εθνική οδό Φλώρινας – Κοζάνης από το 22ο χλμ. έως το 32ο χλμ.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015