AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Πώς συνδέεται η λίστα Λαγκάρντ με το σκάνδαλο Siemens

Συγκεκριμένα, πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ ελέγχονται και για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο της Siemens. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, αυτό μαρτυρά η πρώτη σάρωση των κωδικών που δόθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τα 15 πρόσωπα που βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν στις μίζες της Siemens, σύμφωνα με τα πορίσματα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής και τις κινήσεις λογαριασμών που είχε δώσει η Τράπεζα της Ελλάδος, τα πέντε πρόσωπα έχουν ονομαστική παρουσία και στη λίστα Λαγκάρντ.

 

Ποιοί είναι οι πέντε

Πρόκειται για τους επιχειρηματίες Μάριο Κάτσικα, Παναγιώτη Βοϊλή, Σοφοκλή Πρινιωτάκη, Δ. Σιαφάκα, Μαρία-Χριστίνα Μακροδήμου, ενώ ερευνάται και η χρηματιστηριακή εταιρεία «Πήγασος», της οποίας επικεφαλής ήταν το επίμαχο διάστημα ο Αθανάσιος Ράμμος, ο οποίος επίσης βρέθηκε στο επίκεντρο της δικαστικής έρευνας για τις μίζες. Στη λίστα Λαγκάρντ αναφέρονται επίσης και συγγενικά τους πρόσωπα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

 

Λίστα Λαγκάρντ και Siemens

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η λίστα Λαγκάρντ δόθηκε από τις οικονομικές υπηρεσίες της Γαλλίας στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2010. Η δικαστική και κοινοβουλευτική διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens βρισκόταν την περίοδο εκείνη σε πλήρη εξέλιξη.

 

 

 

 

 

www.to-mati.gr

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015