Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Κύπελλο Ελλάδος: Βόλος-AEK στις 18:00, Άρης-Ολυμπιακός στις 20:00

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Το Kύπελλο λέγεται και θεσμός των εκπλήξεων. Μόνο τέτοια δεν θα είναι όμως μια νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού. Μπορεί στα προγνωστικά η επικράτηση των γηπεδούχων να δίνεται ως δυνατό outsider, άλλα πιστεύω πως μόνο τέτοιο δεν είναι.

Οι Θεσσαλονικείς έφτιαξαν φέτος μια πολύ δεμένη ομάδα που έχει καταφέρει να σπάσει αρκετά ρεκόρ για το σωματείο. Όπως για παράδειγμα ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Άρης δεν έφυγε ηττημένος σε κανένα από τα παιχνίδια που έδωσε στην Αττική.

Μεγάλο επίτευγμα, αν σκεφτεί κανείς τι πετύχαινε στο Λεκανοπέδιο τα προηγούμενα χρόνια, όπου συνήθως γνώριζε εύκολες ήττες. Φέτος κέρδισε ΑΕΚ και ΠΑΟ, ενώ δεν έχασε σε Περιστέρι και Πειραιά. Καθόλου τυχαία βέβαια όλα αυτά. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπαίνει σε κάθε ματς για την νίκη. Επιτίθεται από την αρχή και ψάχνει το γκολ. Δεν της βγαίνει πάντα βέβαια, αλλά το παιχνίδι που κάνει, ειδικά από τα άκρα, έχει συνήθως πολύ ωραίο ρυθμό.

Προγνωστικά Κυπέλλου

Βέβαια σήμερα αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, οπότε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο Άρης όμως φέτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και να ανταπεξέλθει παντού, τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά. Οι Πειραιώτες άλλωστε έχουν ανοίξει πολλά μέτωπα και είναι ίσως λογικό, το Κύπελλο να περάσει σε 2η μοίρα στη σκέψη τους. Όχι ότι θα το παρατήσουν φυσικά, άλλα είναι φανερό ότι η 1η προτεραιότητα πλέον είναι η Ευρώπη, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ίδιου του Μάρτινς.

Οι πρωταθλητές έβγαλαν με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με συνεχόμενα παιχνίδια, το τελευταίο διάστημα. Μόλις τη Δευτέρα έπαιξαν στο Βόλο, χρησιμοποιώντας όλους τους βασικούς, oπότε λογικά θα βγει κάποια κούραση. Αντίθετα ο Άρης… Για τη συνέχεια πατήστε ΕΔΩ:

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ