AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Σε πλήρη ετοιμότητα το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος κορωνοϊού

Η  συνεργασία μεταξύ Διοικητικής και Υγειονομικής Περιφέρειας για τη βέλτιστη διαχείριση του φαινομένου «κορωνοϊού», όπως αναπτύσσεται μέχρι σήμερα ήταν το αντικείμενο της ενημερωτικής συνάντησης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Κασαπίδη Γιώργου και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Μέριμνας & Ανάπτυξης Τοπαλίδη Ηλία με τον  Διοικητή της 3ης ΥΠΕ  κ. Μπογιατζίδη Παναγιώτη  και τους Υποδιοικητές  της 3ης ΥΠΕ κ. Κυριακίδη Αναστάσιο και κ. Χρίστογλου Κωνσταντίνο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η προετοιμασία για την επόμενη μέρα, τα μέτρα που αφορούν την δημόσια υγεία καθώς και  μέτρα σχετικά με την ατομική προστασία του πληθυσμού. Στη συνέχεια ακολούθησαν επισκέψεις στο Μαμάτσειο και στο Μποδοσάκειο  Νοσοκομείο για να δουν από κοντά  τα μέτρα που έχουν ληφθεί καθ’ υπόδειξη της αρμόδιας αρχής του Υπουργείου Υγείας, όπου και διαπιστώθηκε η πλήρη ετοιμότητα και η προετοιμασία τους.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015