AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Ρυθμίσεις για χρέη στη ΔΕΗ – Ποιοι επωφελούνται

Σχέδιο απόφασης ετοιμάζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας με ευνοϊκές ρυθμίσεις για 550.000 ευάλωτα νοικοκυριά, που έχουν απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το πρώτο μέτρο θα αφορά όσους ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες και σύμφωνα με αυτό δε θα πληρώνουν προκαταβολή όταν πηγαίνουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους.

Το δεύτερο μέτρο αφορά την ίδια κατηγορία καταναλωτών, και προβλέπει ότι η μηναία δόση δε θα ξεπερνά το 40% των μηνιαίων εξόδων για την ηλεκτρική ενέργεια.

Οι ευάλωτοι πελάτες είναι οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου, τα άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης στις οικίες τους για λόγους υγείας και τα νοικοκυριά με ενήλικα άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Το δεύτερο μέτρο της ΡΑΕ, προβλέπει ευνοϊκά μέτρα για νοικοκυριά, με άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης. Σε αυτά τα νοικοκυριά δεν θα υπάρχει διακοπή ρεύματος, ανεξαρτήτως οφειλών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015