ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνεχίζουν Τόλης και Παπαρίζος σε Κτηνοτροφικό και Κιβωτό, ενισχύεται η Δήμητρα «Καμπανάκι» για Ποντινή, Άγιο Γεώργιο

Σε αρκετούς νομούς έχουν εντοπιστεί προβλήματα και περιπτώσεις ομάδων που προσανατολίζονται να μην κατεβούν στο νέο πρωτάθλημα. Πρόκειται για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται κι έχουν κυρίως να κάνουν με έλλειψη παραγόντων διατεθειμένων να ασχοληθούν ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα και σε άλλα χρόνια τύχαινε να παρατηρείται τέτοια λειψανδρία, πλην όμως τώρα με την κρίση γίνεται πιο έντονα φανερή. Όσον αφορά τα Γρεβενά, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις για δύο συλλόγους υπάρχει πρόβλημα αν θα συμμετάσχουν στην Α’ κατηγορία, για τον Αι Γιώργη και την Ποντινή. Τα περιθώρια στένεψαν αρκετά, αφού η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι μέχρι την Παρασκευή 27 τρέχοντος και τότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα, ωστόσο τα μηνύματα για τις συγκεκριμένες ομάδες δεν είναι ενθαρρυντικά.

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου αποτελεί ένα από τα ιστορικά σωματεία της ΕΠΣ Γρεβενών. Πρόκειται για σύλλογο που έχει αγωνιστεί και στη Δ’ εθνική, κάτι που του δίνει ακόμα μεγαλύτερο κύρος, ωστόσο βρίσκεται ένα βήμα πριν την αναστολή λειτουργίας. Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος Γιώρ¬γος Δρόσος, που βρίσκεται πολλά χρόνια στον Κεραυνό. Εφόσον τελικά ο Αι Γιώργης δεν κατέβει, το πλήγμα θα είναι σημαντικό.
• ΠΟΝΤΙΝΗ: «Μαύρα σύννεφα» σκέπασαν και την Ποντινή, όπου η Ποντιακή Νεολαία δυσκολεύεται να σχηματίσει διοίκηση, ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις. Υπάρχουν, πάντως, ορισμένοι πιο αισιόδοξοι που ελπίζουν πως έστω και την τελευταία στιγμή, μπορεί να γίνει η ύστατη προσπάθεια, κάτι άλλωστε που έχει συμβεί και στο παρελθόν για την επίσης ιστορική ομάδα.
• ΚΙΒΩΤΟΣ: Πολύ καλή χαρακτηρίζεται η περσινή χρονιά για τον Αλιάκμονα Κιβωτού, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από τον Κτηνοτροφικό Αστέρα, φθάνοντας μάλιστα σε σημείο να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα. Στη νέα χρονιά συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία ο Βασίλης Παπαρίζος, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού υπήρχε ικανοποίηση από όλους. Η διοίκηση επίσης συνεχίζει, με πρόεδρο τον Μπάμπη Ευθυμιάδη και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει έλθει σε συμφωνία με ορισμένους παίκτες, χωρίς πάντως να υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Στον α¬ντίποδα, παρελθόν από την Κιβωτό αποτελούν οι Ευγενιάδης, χάλος και οι αδελφοί Αλεξίου, που είναι από τη Νεάπολη Κοζάνης
• ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΑΣ Κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Μπορεί στη συνέχεια για οικονομικούς λόγους να παραιτήθηκε από τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Δ εθνική, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί τη μεγάλη ικανοποίηση που επικρατεί για το επίτευγμα όλων. Στη νέα χρονιά ο Κτηνοτροφικός Αστέρας θα επιδιώξει ανάλογη πορεία σε πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο (όπου έφθασε στον τελικό κι έχασε από τον Πυρσό). Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, που εδώ και χρόνια διαθέτει διοικητική και προπονητική σταθερότητα, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει τη δυναμική που έχει. Βασικό χαρακτηριστικό και για τη νέα περίοδο είναι η παραμονή τόσο του προέδρου θύμιου Τσοπλή και των συνεργατών του στη διοίκηση, όσο και του προπονητή Νίκου Τόλη. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, αναμένεται να παραμείνουν οι περισσότεροι, πρώτιστα το «βαρύ πυροβολικό» του Αστέρα, οι Βαγγέλης Μήττας και Γιάννης Ξάν¬θος, που μαζί πέρσι σημείωσαν 64 γκολ! Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως ατού του Κτηνο¬τροφικού και στη νέα χρονιά θα είναι το πολύ καλό κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει.


ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: Με στόχο την καλή πορεία, αξιοποιώντας ως επί το πλείστον τα δικά τους παιδιά, οργανώνεται η ΑΕ Ποντίων Βα¬τολάκκου. Στη θέση του προπονητή είναι ο Χρήστος Λάλος, ενώ ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του επισήμανε πως « αισιοδοξούμε ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος», προσθέτοντας ότι θα ενισχυθεί και μεταγραφικά.

• ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ: Επέστρεψε στην Α’ κατηγορία η Δήμητρα, που θα επιδιώξει αφενός την άνετη παραμονή και παράλληλα μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Ο πρόεδρος, Κώ¬στας Δούμας, ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας, ασχολείται καθημερινά με τα ζητήματα του συλλόγου, έχει στόχο να οργανωθεί η ομάδα και να λειτουργεί καλά σε όλη τη διάρκεια.
• Ε¬ντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Αποκτήθηκαν, λοιπόν, οι Δελινίκος, Ντάβαρος (από τη Δε- σκάτη), Τζημαρόπουλος, Ρόσι (από τον Άρη Καρπερού) και, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε, έπεται και συνέχεια.

ΔΕΣΚΑΤΗ: Μέτρια χαρακτηρίζεται η περσινή πορεία του Καμβουνιακού, αφού πρόκειται για ιστορικό σωματείο, που παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην Α’ κατηγορία, ενώ έχει παίξει πολλές φορές με επιτυχία και στη Δ Εθνική. Πρόεδρος παραμένει ο Κώστας Κουτσίκος, προπονητής θα είναι ο ίδιος, ο Αρης Πιτιλάκος και αναμένεται να προωθηθούν αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες. Στόχος αναμφισβήτητα η καλύτερη πορεία.\
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ