ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΑΝΘΗ Ζει το ελληνικό γυναικείο Βόλεϊ !!!

‘’ Δέν είναι απαραίτητο να είσαι ο καλύτερος. 

Είναι ανάγκη όμως να γίνεσαι κάθε μέρα καλύτερος ‘’

Αυτό προσπαθώ να μάθω στους μικρούς αθλητές – αθλήτριες άλλα και στους μαθητές μου . Αυτό έκανε και κάνει καθημερινά τα τελευταία 3 χρόνια η Εθνική Γυναικών Volley .

Έγραφα πέρυσι τέτοιο καιρό , πριν τη περιπέτεια στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου , ότι αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για κάτι μεγάλο . Η περιπέτεια όμως τότε ήταν πραγματική , αφού αναγκάστηκε μέσα σε μία εβδομάδα , να αλλάξει μέρος προετοιμασίας – πασαδόρο – και προπονητή , ενώ η Ανθή Βασιλαντωνάκη που φέτος έκανε τη διαφορά , άργησε να μπει στη προετοιμασία .

Η σωστή δουλειά που έγινε όμως τότε και είχαμε τη μεγάλη τύχη να απολαύσουμε από κοντά στα Γρεβενά , συνεχίστηκε κι έπιασε τόπο . Φτάσαμε έτσι πριν ένα μήνα σε μια μεγάλη πρόκριση , όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα άλλα κυρίως ώς προς την εμφάνιση . Γιατί η Εθνική μας όχι μόνο προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό μετά από 17 ολόκληρα χρόνια ( όπως έλεγα με σιγουριά από τη κλήρωση ακόμα ) , άλλα ισοπέδωσε όποιον βρήκε μπροστά της , παίζοντας ωραίο volley με φοβερό ρυθμό . Για αυτό το ρυθμό έγραφα ακόμα κι όταν η Εθνική μας αποτύγχανε στα προκριματικά του παγκόσμιου , τη στιγμή που οι  ΄΄ Φωστήρες ΄΄ δήθεν  ‘’ Δημοσιογράφοι ‘’ του αθλήματος ανακάλυπταν υποτιθέμενα προβλήματα στην υποδοχή κ.α.

Κι αν κρίνω από τις εμφανίσεις απέναντι στην Ουκρανία , δε θα πάμε στο Ευρωπαϊκό απλά για τη συμμετοχή , άλλα θα επισκεφτούμε περισσότερες από μια πόλεις …

Το θέμα είναι ότι αυτή η ομάδα με τη συνοχή και τη συνέχεια της , δείχνει ότι μπορεί να αφήσει παρακαταθήκη στο ελληνικό volley , που δείχνει  να  Ανθή Ζει  ξανά .

Εγγύηση για αυτό αποτελούν άνθρωποι του χώρου όπως ο κ. Περόπουλος , που βγήκε μπροστά όταν έπρεπε και ανέλαβε την ευθύνη για αυτή την ομάδα .

Άλλα και όσοι ασχολούνται στην επικράτεια με τις ακαδημίες , με μπροστάρη τον κ. Καραισαρλίδη που κάνει καθημερινά σοβαρή δουλειά στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και πήρε τη πρωτοβουλία να επαναφέρει τα F8 των μικρών ηλικιών .

Επίσης φαίνεται επιτέλους πρόοδος και σε συλλογικό επίπεδο , με τον Ολυμπιακό να παίρνει φέτος την Ευρωπαϊκή κούπα που άξιζε τόσα χρόνια , άλλα και τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες να ξυπνάνε σιγά σιγά . Ο ΠΑΟΚ με τη μεγάλη μεταγραφή της διεθνούς Χαντάβα θα παίξει την άνοδο στην Α1 με την ΑΕΚ και το ΠΑΟ που οργανώνονται επιτέλους ξανά .

Άλλα και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα γίνεται δουλειά και είμαι σίγουρος ότι με τη καλή πορεία που θα κάνει η Εθνική μας στο Ευρωπαικό, θα προτρέψει πολλά ακόμα νέα κορίτσια να ασχοληθούν με το αγαπημένο μας άθλημα.

Για την αντρική ομάδα , αν και έπαιξε καλά μετά από καιρό , το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι μου δίνουν την εντύπωση ότι περνάνε περισσότερη ώρα στα κομμωτήρια από ότι η Γυναικεία .

 

Λιοσάτος Δ. Θωμάς

Μάγειρας του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών

Αθεράπευτος λάτρης του ελληνικού Volley

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ