ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Το βίντεο και απομαγνητοφωνημένη η επίμαχη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών. Οι αισχρές συκοφαντίες του Γ. Δασταμάνη

Δείτε το βίντεο:

 

Δασταμάνης : Δυστυχώς είμαι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλω ένα γεγονός το οποίο λείαν επιεικώς είναι απαράδεκτο. Δημοτικός σύμβουλος ο  οποίος είναι παρόν αυτή τη στιγμή στην αίθουσα περιφέρεται και δηλώνει ότι θα πληρώσουμε το αίμα ορισμένοι του δήμου για ορισμένες δημοτικές αποφάσεις. Γιατί καλώς ή κακώς μπορεί να είναι σωστές μπορεί να είναι λάθος οι πολιτικές αποφάσεις θεωρώ λείαν επιεικώς απαράδεκτο, καταδικαστέο και δεν θέλω να επεκταθώ. Λυπάμαι πάρα πολύ και θα παρακαλούσα δημόσια να επιλειφθεί του θέματος η αρμόδια δικαιοσύνη. Ευχαριστώ πολύ.

 

Πρόεδρος: Ευχαριστούμε το δήμαρχο κάποιος άλλος ο οποίος θέλει …μίσο λεπτό όμως…

 

Δασταμάνης: Μια κουβέντα μόνο. Εάν έχει το θάρρος και το θράσος και την πολιτική παλικαριά να βγει και να πει ναι το δήλωσα  για αυτό και για αυτό το λόγο.  Μια απλή συγνώμη πιστεύω ότι θα έλυνε τα πάντα.  Γιατί είμαι και θα είμαι άφοβος  όσο ζω να αναλαμβάνει η δικαιοσύνη και τίποτα άλλο. Είναι πολιτικά ζητήματα μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, μέσα στο ….παιχνίδι σε εισαγωγικά το παιχνίδι γίνονται αυτά τα πράγματα. Αλλά θεωρείται αυτονόητο να  απειλούνται ζωές γιατί όταν λέμε ότι, δηλώνει κάποιος ότι πήρες αυτή την απόφαση θα πληρώσουν με αίμα καταλαβαίνεται πάρα πολύ καλά ότι περιμένω από όλους σας να πάρετε θέση ή αν όντως έγινε. Εγώ λέω ότι έγινε και υπάρχουν μαρτυρίες και υπάρχουν μαρτυρίες ότι αυτοί που πήραν αυτή την απόφαση θα πληρώσουν με αίμα. Το δηλώνω δημόσια , το δηλώνω δημόσια , το δηλώνω δημόσια τραμπουκισμούς, τραμπουκισμούς ….   στη ζωή μου δεν δέχτηκα δεν δέχομαι δεν πρόκειται να δεχτώ. Εάν ασχολούμαστε με την πολιτική, νομίζουν ορισμένου ότι απειλώντας θα διαμορφώσουν πολιτικές σκέψεις και απόψεις κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Και αυτοί θέλουν να διοικήσουν και τον τόπο. Ευχαριστώ

 

Παπαδόπουλος: Κύριε πρόεδρε. Τώρα αναφορικά….. με αυτό που είπε ο κ. Δασταμάνης. Είχαμε …..  ένα συμβούλιο προχθές με την κ. Τζουβάρα  και αυτή ανέφερε για τον προεκλογικό αγώνα και είπα θα είναι τόσο σκληρός ο αγώνας που θα χυθεί αίμα.  Ούτε ανέφερα εγώ Δασταμάνη ούτε πρόσωπα αυτά είναι ιστορίες. Κι αν τα δημιούργησε η κυρία Τζουβάρα να ζητήσει εδώ δημόσια συγνώμη. Όχι ανέφερα εγώ το Δασταμάνη ότι θα χυθεί αίμα. Τι ανοησίες είναι αυτές. Είπα ότι ο αγώνας , όπως αναφέραμε καθίσαμε δύο ώρες.

 

Δασταμάνης: Πρόσεχε πως μιλάς

Παπαδόπουλος:  Δυο ώρες καθίσαμε μαζί

Δασταμάνης: Να προσέχεις πως μιλάς

 

Παπαδόπουλος:  Δυο ώρες καθίσαμε και είπαμε ο αγώνας θα είναι σκληρός. Θα είναι οχτώ-εννιά υποψήφιοι και λέω θα είναι τόσο σκληρός που το …έφερα εδώ… τρόπος του λέγειν θα χυθεί αίμα. Δηλαδή θα είναι σκληρός. Τι δηλαδή θα πάρω την καραμπίνα να σκοτώσω το Δασταμάνη. Τι ανοησίες. Τι είναι αυτά, τι χαζομάρες είναι αυτές. Προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις θα χυθεί αίμα ; Τι θα χυθεί αίμα.  Ότι να ναι να πούμε.

Πρόεεδρος: Ηρεμήστε δήμαρχε και το κλείνουμε εκεί…

 

Δασταμάνης: Όταν μιλάς με εμένα κύριε Παπαδόπουλε θα είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, πάρα πολύ προσεκτικός να σέβεσαι τον καθένα, είπες αυτολεξεί και  δεύτερος μάρτυρας το επιβεβαιώνει, αυτοί που με διέγραψαν θα πληρώσουν με αίμα. Αν φοράς παντελόνια μια συγνώμη δεν βλάπτει. Διαφορετικά, αφού θα πας αλλού, διαφορετικά θα τα πεις άλλου

 

Παπαδόπουλος:  Ιστορίες. Όπου θες να πας. Αυτά είναι ιστορίες, αυτά, ψάχνεις τώρα να βρεις αφορμές  να δικαιολογήσεις τη διάλυση του δημοτικού συμβουλίου. Αυτό κάνεις. Αυτό ψάχνεις.

 

Δασταμάνης: Εμένα δεν θα με προκαλείς. Όταν θα ρθει η ώρα θα μιλήσουμε για πάρα πολλά πράγματα. Όταν θα ρθει η ώρα. Αλλά του τύπου θα πληρώσουν γιατί σε διέγραψαν  ορισμένοι με αίμα  ….4.48  Δεν βλάπτει να έχεις το πολιτικό θάρρος…..

 

Παπαδόπουλος:  Αυτό δεν το είπα. Είπα  ο αγώνας θα είναι σκληρός . Τρόπος του λέγεις είπα, αφήστε αυτά τώρα.  Να βγει η Φωτεινή η Τζουβάρα  και να πει…….4:47……. Να βγει η Τζουβάραη Φωτεινή και να πει …. Ταχυδρόμο.  ….

 

Δασταμάνης: Δεν σε διέκοψα. Πιστεύεις ότι είσαι ..… κάνει λάθος.  Όταν αναφέρεσαι στο όνομά μου και σε πρόσωπα του δημοτικού συμβουλίου παρακαλώ πάρα πολύ να είσαι προσεκτικός. Απειλές, απειλές τύπου καμόρα στο δήμο Γρεβενών δεν περνάνε. Να το ξεχάσεις. Στο λέω μια για πάντα. Με αίμα κτλ θες να διεκδικήσεις και τον δημαρχιακό θώκο.

 

Παπαδόπουλος:  Τύπου καμόρα είναι άλλα. Άλλα είναι τύπου καμόρα. Για τύπου καμόρα αλλού να απευθυνθείτε.

 

Δασταμάνης: .. Να πολιτεύεσαι όταν  λες θα πληρώσουν με αίμα στα Γρεβενά για αίμα πρώτη φορά ακούω. Είναι ντροπή, Είναι αίσχος. Μια συγνώμη και κλείνει το θέμα .

 

Παπαδόπουλος:  Η Τζουβάρα η Φωτεινή να πει εδώ την αλήθεια….. Και αν σας τα μετέφερε έτσι τα μετέφερε λάθος. Είπα ότι ο αγώνας θα είναι σκληρός, αυτή με το Νόντα άνοιξαν τη συζήτηση και είπα ναι θα είναι σκληρός, τόσο σκληρός που λέω θα χυθεί αίμα.  Έτσι είπα.

………………….

Δασταμάνης: Να σου φέρω τα τιμολόγια που πήγες να περάσεις εκ μέρους της εταιρείας σου; Μέσα στην οικονομική; Κάνε υπομονή μισό λεπτό.

Είναι εδώ αγαπητοί συνάδελφοι τα τιμολόγια Δημοσιογραφική Α.Ε. , τα οποία ουδέποτε υπογράφηκαν εκ μέρους μου.

 

Παπαδόπουλος:   Να απαντήσω κύριε πρόεδρε. Το 2011, το 2014 στείλαμε όλες οι εφημερίδες στην Οικονομική Υπηρεσία τιμολόγια, απλήρωτα τιμολόγια ή πληρωμένα με μία επιστολή. Ο κ. Δασταμάνης πρέπει να προσκομίσει και την διαβιβαστική επιστολή που λέμε. Στην Οικονομική Υπηρεσία:  Κύριοι να διασταυρωθούν τα στοιχεία των τιμολογίων, καταρχήν αυτά είναι φωτοτυπίες.   Τα πρωτότυπα είναι στην υπηρεσία. Να διασταυρωθούν τα στοιχεία να υπάρχει οφειλή ή όχι. Τι έγινε. Άλλοι συνάδελφοι τοπικοί προσέφυγαν στα δικαστήρια, δικαιώθηκαν και κατέσχεσαν λογαριασμούς του δήμου Γρεβενών. 4.500 και 5.000 ευρώ. Η Δημοσιογραφική Α.Ε. δεν προσέφυγε στα δικαστήρια, παρότι κινδυνεύει να χάσει αυτά τα ποσά. Ως εκ τούτου επειδή υπάρχει διαβιβαστική επιστολή, επισυνάπτεται σε αυτά τα τιμολόγια, τα οποία νομίζω είναι, δεν ξέρω αν φτάνουν και το χιλιάρικο και δεν ξέρω είναι του ‘07, του ΄06, του ’08 του ΄09 , προηγούμενων ετών και λόγω του Καλλικράτη και λόγω της συγχωνεύσεως των οικονομικών υπηρεσιών ζητήσανε διασταύρωση στοιχείων.  Η Οικονομική Υπηρεσία και το ’11 και το ΄14 δεν απάντησε. Ως εκ τούτου καλό είναι να διαβαστεί η επιστολή που στείλαμε στην Οικονομική Υπηρεσία τονίζοντας. Ότι κύριοι ζητούμε να  διασταυρωθεί αν αυτά τα τιμολόγια από τους περιφερειακούς Δήμους Γόργιανης, Αγίου Γεωργίου κτλ έχουν πληρωθεί ή όχι. Αυτά είναι τα τρία τιμολόγια. Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

 

Δασταμάνης: Προφανώς δεν αναφέρομαι σε τιμολόγια που αφορούν εφημερίδες. Αναφέρομαι σε άλλα πράγματα τα οποία τελευταία στιγμή κύριε Παπαδόπουλε και επικαλούμε τη μαρτυρία των υπαλλήλων

 

Παπαδόπουλος:   Ναι τι είναι αυτά

Δασταμάνης: Είναι αγορές γραφείου και εξοπλισμός γραφείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ

 

Παπαδόπουλος:   Τι γραφείο

Πρόεδρος: Τα θέμα κλείνει ήδη έχουμε καμιά ώρα εκτός ημερησίας διάταξης

 

Παπαδόπουλος:   Αν αφορά το γραφείο  που αγόρασα προσωπικά από τον Γιώργο τον Παπατόλιο όταν έγινα αντιδήμαρχος  450 ευρώ μια καρέκλα 150 ευρώ, τα πλήρωσα όλα από τη τσέπη μου είναι εξοφλημένα και αυτά είναι φωτοτυπίες τα οποία δεν ξέρω ποιος τα προσκόμισε. Φωτοτυπίες δεν ισχύουν τιμολόγια. Είναι πληρωμένα από εμένα όλα προσωπικά. Η επάνδρωση του γραφείου ως αντιδήμαρχος δηλαδή οι πίνακες , τα χαλιά,  το γραφείο και η πολυθρόνα πληρώθηκαν από εμένα εξ ολοκλήρου. Αν εννοεί αυτές τις φωτοτυπίες. Τελεία και παύλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ