AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Για να μην σας πιάνουν κότσους …*Του Απόστολου Παπαδημητρίου

Δημοσιεύθηκε 4 Ιανουαρίου 2018 12:57 στην κατηγορία ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

George Adalis B

Βγήκε αυτές τις μέρες μια έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας και αμέσως η Κυβέρνηση ξεκίνησε … ανένδοτο αγώνα κατά του Στουρνάρα με πρωταγωνιστή το οικονομικό της επιτελείο στο οποίο ηγείται ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος! Αγώνας μέχρις εσχάτων με απειλές εκατέρωθεν !

Σφάζονται τα παιδιά στην ποδιά του … λαού και απειλούν θεούς και δαίμονες! Και το πόπολο από κάτω θαυμάζει … αποχαυνωμένο τους μονομάχους! Το μόνο που δεν σας είπαν είναι ότι στην αρμόδια διεύθυνση της ΤτΕ που έβγαλε την μελέτη αυτή, εργάζεται η σύζυγος του … Τσακαλώτου!!!

Η Χέδερ Γκίμπσον-Τσακαλώτου είναι Σκωτσέζα οικονομολόγος και εργάζεται σε διευθύνουσα θέση στη Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της Τραπέζης της Ελλάδος.

Δηλαδή ο επιστήθιος φίλος του Στουρνάρα της ΤτΕ , ο Υπουργός Τσακαλώτος, ξεκίνησε ανένδοτο αγώνα για μια μελέτη που εκπόνησε η … γυναίκα του!!

Σας δουλεύουν ρε! Πάρτε το χαμπάρι όλοι!!

ΥΓ.
Σύντροφε Aλ6 … δώστε σανό στους ψηφοφόρους σας!!! Δώστε πράμα!!! Πολύ πράμα συντρόφια….

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015