ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Alpha Bank
ΕΜΒΟΛΙΟ

Κατηγορίες

ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
ΙΩΑΝΝΑ
Ράδιο 101.5
Εμβόλιο
Ζιώγας
tsiarsiotis

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

9η Συνάντηση του Δικτύου Εμπλεκομένων Μερών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έργο REGIO-MOB

Η 9η Συνάντηση του Δικτύου Εμπλεκομένων Μερών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έργο REGIO-MOB, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στον 2ο όροφο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ, Κοζάνη).

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος, με τους συνεργάτες του και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υποδέχθηκαν εκπροσώπους από την Π.Ε. Φλώρινας τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ, από την Π.Ε. Κοζάνης τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, κ. Τζιούμαρη Γρηγόριο, από το Δήμο Πρεσπών το Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Πασχαλίδη με τους συνεργάτες του, από το Δήμο Βοίου το Δήμαρχο κ. Χρήστο Ζευκλή. Επίσης παρευρέθηκαν ο κ. Λυσσαρίδης Νικόλαος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης, ο κ. Βαβλιάρας Γεώργιος Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, η κα Κυριακίδου Κυριακή, Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος, καθώς και ο κ. Οικονομίδης Πασχάλης, Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, ο κ. Χατζηαποστόλου Βασίλειος, Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών και η εκπρόσωπος της ΕΥΔΕΠ/ΠΔΜ κα. Αγνάντου Βάϊα.

Η συνάντηση ξεκίνησε με μία σύντομη παρουσίαση της προόδου υλοποίησης του έργου REGIO-MOB και συνεχίστηκε με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων της Περιφέρειας Δυτική Μακεδονία με θέμα τη δυσκολία μετακινήσεων των πολιτών από τα απομακρυσμένα χωριά στις πόλεις της περιοχής. Οι εκπρόσωποι των φορέων τόνισαν το πρόβλημα των μειωμένων δρομολογίων του ΚΤΕΛ Α.Ε. στις περιοχές τους και τη δυσκολία μετακίνησης των ευπαθών ομάδων, καθώς και των παιδιών στις μαθητικές εξωσχολικές τους δραστηριότητες και των νοικοκυριών γενικότερα.

Ομόφωνα συμφώνησαν ότι σημαντική θα ήταν η μελέτη των περιοχών που θα υποδειχθούν, η περιγραφή των περιοχών που έχουν ανάγκη και οι προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν.

Ζητήθηκε η αναλυτική καταγραφή των προβλημάτων και των αναγκών των κατοίκων των ανωτέρω περιοχών, ώστε να σχεδιαστούν ευέλικτα δρομολόγια προσαρμοσμένα στη ζήτηση αντίστοιχα.

Τέλος, προτάθηκε η καταγραφή αναγκών για δρομολόγια στην περιοχή με σκοπό την αύξηση του τουρισμού και της κίνησης σε σημεία ενδιαφέροντος όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

* Το έργο REGIO-MOB χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg Europe και στόχος του είναι να εξασφαλίσει την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας στις ευρωπαϊκές περιφέρειες που συμμετέχουν, επηρεάζοντας τα σχετικά μέσα και εργαλεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.interregeurope.eu/regio-mob/

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τηλ. 2461052743, 2461052732, 2461052633, email:– e.kourias@pdm.gov.grk.liakou@pdm.gov.grm.fouka@pdm.gov.grd.mavromatidis@pta.gov.gr

Σχετικά άρθρα

Αγίου Κοσμά 4
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Θ.ΖΙΑΚΑ 51
Καφέ Crystal
Μακεδονομάχων 2
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Argo Grevena
SPONSORS
Εμμανουήλ Παππά
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Αναζητείται εποχικό προσωπικό
Ενοικιάζεται- Αριστείδου 27
Καπετάν Λουκά 1
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Ζητείται
Πωλείται οικόπεδο
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ 7
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Πωλείται- Εργατικές κατοικίες
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Χαλκιδική- Νέα Καλλικράτεια
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com