Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

7Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ

Στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού που διοργανώθηκε στις 4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον  Πειραιά  ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Γρεβενών πραγματοποίησε επίσκεψη σε συνεργασία με την Π.Ε. Γρεβενών.

Το Φεστιβάλ Μελιού διοργανώνεται κάθε χρόνο και έχει στόχο την προώθηση και προβολή του ελληνικού μελιού. Αποτελεί το σημαντικότερο μελισσοκομικό γεγονός της χρονιάς στο οποίο συμμετέχει μεγάλος  αριθμός  επιχειρήσεων από  όλο το φάσμα της μελισσοκομίας και των εφαρμογών της.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε  και το 5ο Πανελλήνιο Μελισσοκομικό Συνέδριο  όπου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα και οι εξελίξεις στον τομέα του μελιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κοινή διαπίστωση των στελεχών που συμμετείχαν τόσο από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο όσο και από την Π.Ε. Γρεβενών είναι το γεγονός ότι κομβικό σημείο στην προώθηση του Γρεβενιώτικου μελιού   αποτελεί η ενημέρωση των καταναλωτών  καθώς και η σωστή  προβολή του.

Στην κατεύθυνση αυτή το επόμενο διάστημα ο Μελισσοκομικός Σύλλογος σε συνεργασία με την  Π.Ε. Γρεβενών θα αναλάβει πρωτοβουλίες με απώτερο σκοπό το μέλι των Γρεβενών να αποκτήσει την δική του θέση στην αγορά.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης