email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Ράδιο 101.5
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

75 Σύλλογοι και ομάδες δρομέων στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

 

Ηχηρό παρών δίνουν οι σύλλογοι δρομέων και ομάδες αθλητών από ολόκληρη τη χώρα, στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Εβδομήντα πέντε ομάδες και σύλλογοι πρόκειται να εκπροσωπηθούν με τους αθλητές τους στον μεγάλο αγώνα των 30 χιλιομέτρων, περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και στους μικρότερους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων.

Αναλυτικά, οι ομάδες που θα συμμετέχουν, κατά σειρά δήλωσης, είναι οι:

Απόλλων Δυτικής Αττικής, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, ΣΜΑΧ Φειδιππίδης, ΣΔΥ Αγρινίου, ΣΔΥ Κοζάνης, ΣΔΥ Θεσσαλονίκης, ΣΔΥ Πτολεμαΐδας, Stoikos Trainning, ΣΔΥ Βέροιας, ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης, Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ, ΣΔ.Ι.Π Μεσολογγίου, Δρομέων Υγείας Γρεβενών, ΣΔΥ Βόλου, ΣΔΥ Τρικάλων, Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, Xanthis Runners, Fifth Element, ΣΔΥ Πειραιά, ΣΔΥ Ιωαννίνων, Γυμναστήριο Αθλοκίνησης Φλώρινας, ΣΚΑ Μετεώρων, ΣΚΑ Παραμυθιάς Σουλίου, Τμήμα Δρομέων Α.Ο Ποσειδών Ιωαννίνων, Α.Σ. Ρήγας Θεσσαλονίκης, Παρμάκης Team, Marathon Team by Maria Polyzou, Δρομείς Άρτας, Αρχίλοχος Κέρκυρας, ΣΔΥΘ (Στρεμπενιώτες), Ν.Ο.Χ, Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας, Α.Σ Παλμός Θεσσαλονίκης, Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, Ζευς Κατερίνης, Α.Ο. Κούρος Αίγινας, Δρομείς Αμυνταίου, Urban Trail Runners UTR, Π.Δ.Σ. Οδυσσέας Πετρούπολης, Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς, Τιτάν Σερβίων, Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας “Τραχίνα”, The North Face, Κάσσιος Δίας, ΠΑΚ Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης, Ερμής Αιγιαλείας, Φίλανδρος Λευκάδας, Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας, Pirgos Run Club, ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα, Adidas Running Team, Σύλλογος ΑρκάδωνΔρομέων, Λάμψη,Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής      Ευκλής, ΓΣ Χαλανδρίου, ΣΕΒΑΣ Καβάλας, Ν.Ο. Πάργας, ΣΑΚ Αθηνών, ΣΔΥ Μεσσηνίας, Σ.Μ.Ν. Λάρισας, ΣΔΥ Ρεθύμνου, ΣΔΥ Κιλκίς, ΓΑΣ Μελικής, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Σ.Κ.Α.Μετεώρων, Τέλμησσος Μαραθώνος, ΓΑΣ Ιλισός, Running team, Σπάρτακος Ροδόπης, Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας Πτολεμαϊδας, Holmes Place, ΕΚΑ Δωδώνη.

 

Ευχαριστίες προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τις δομές του

Την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου Ιωαννιτών και όλων των υπηρεσιών και των δομών του, στην επιτυχή προετοιμασία και διεξαγωγή του μεγάλου αριθμού εκδηλώσεων, πολιτιστικών και επιστημονικών, στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, θέλει να εξάρει ο Α.Ο Ποσειδών, με αφορμή την ολοκλήρωση τους.

Η φετινή διοργάνωση, τόσο λόγω της διάρκειάς της, όσο και λόγω του πλήθους και της φύσης των εκδηλώσεων, όπως η τελετή έναρξης και ο αγώνας στο Νησί, υπήρξε ιδιαίτερα απαιτητική και η συμβολή του Δήμου Ιωαννιτών καθοριστική.

Παράλληλα, πέρα από την τεχνική βοήθεια, ο Δήμος Ιωαννιτών και τα στελέχη όλων των δομών του, συμμερίστηκαν το όραμα του Α.Ο Ποσειδώνα για την μεγαλύτερη δυνατή ανάδειξη της πόλης μας μέσω του Γύρου της Λίμνης, σε μια εποχή μάλιστα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, την οποία η διοργάνωση στηρίζει απόλυτα.

Η συναντίληψη και οι συνέργειες είναι τα στοιχεία που δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων και ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

 

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Δωρεά υποτροφίας στην ειδικότητα της Προπονητικής

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων στηρίζοντας τον Αθλητισμό προσφέρει μέσα από την διοργάνωση του 9ου Γύρου Λίμνης μία υποτροφία 1ου έτους στην ειδικότητα Προπονητικής.

Η υποτροφία θα δοθεί με κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου μεταξύ όσων εκδηλώσουν ενδιαφέρον το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο κιόσκι ενημέρωσης του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στην Πλατειά Μαβίλη κατά την διάρκεια των αγώνων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές προπονητικής στο κεντρικό κτίριο του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων, Κωλέττη & Καπλάνη 5, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2651077472 καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα  www.delta-iek.gr.

 

Δώρα από την SAUCΟΝΥ στους πρώτους

Δώρα σημαντικής αξίας θα προσφέρει στους τρεις πρώτους νικητές της Γενικής κατάταξης, αλλά και στους τρεις πρώτους των ηλικιακών κατηγοριών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ., η Saucony.

Η εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, που αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας, της τεχνολογικής υπεροχής και της ποιότητας στην κατηγορία παπουτσιών και ρούχων running, θα προσφέρει στον νικητή της Γενικής Κατάταξης Ανδρών – Γυναικών ένα ζευγάρι παπούτσια Saucony Kinvara, για τη δεύτερη θέση Γενικής Κατάταξης Μπλουζάκι Hydralite, Κάλτσες Feetures και δύο ταινίες κινησιοθεραπείας Spidertech και για την τρίτη θέση Μπλουζάκι Hydralite και δύο ταινίες κινησιοθεραπείας Spidertech.

Για τις ηλιακές κατηγορίες σε άνδρες και γυναίκες στα 30 χιλιόμετρα, η Saucony θα προσφέρει σε όλους τους νικητές των τριών πρώτων θέσεων, δύο ταινίες κινησιοθεραπείας Spidertech.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Κοζάνη- Γραφείο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
Πασχάλης Χατζηγεωργίαδης
Αθ.Διάκου-Μ.Αλεξάνδρου
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ