Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΜΕΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Loco delivery
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

497.600 ευρώ από την Π.Ε. Κοζάνης για τη Μελέτη μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Εορδαίας στα κτίρια της Βιβλιοθήκης και της αίθουσας διαλέξεων του οικισμού Πτολεμαΐδα V (εργατικές κατοικίες)

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια, εισηγήθηκε την έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2017-2021 (τοπικός πόρος) για την «Μελέτη μετεγκατάστασης Ειρηνοδικείου Εορδαίας στα κτίρια της Βιβλιοθήκης και της αίθουσας διαλέξεων του οικισμού Πτολεμαΐδα V (εργατικές κατοικίες)», κατά την Οικονομική Επιτροπή της 7ης Σεπτεμβρίου 2023.

Αντικείμενο του έργου, το οποίο προέκυψε μέσα από πολύμηνη διαβούλευση με τον αρμόδιο φορέα, είναι η μελέτη για την αλλαγή χρήσης και προσαρμογή υφιστάμενων κτισμάτων σε χώρο Ειρηνοδικείου Εορδαίας και των λοιπών απαιτητών λειτουργικών χώρων. Η αναμόρφωση και ανακατασκευή αφορά τα υφιστάμενα κτίσματα της αίθουσας διαλέξεων και του χώρου βιβλιοθήκης. Στα εν λόγω κτίρια θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά και εγκατάσταση του Ειρηνοδικείου Εορδαίας, το οποίο προς το παρόν στεγάζεται στο κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας σε κτίριο ακατάλληλο για την λειτουργία αυτή. Πρόκειται για ένα κτίριο κατασκευασμένο στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και δεν πληροί τις απαιτήσεις για την λειτουργία ενός Ειρηνοδικείου. Σύμφωνα με τα παραπάνω κρίνεται άμεση η ανάγκη μετεγκατάστασης του Ειρηνοδικείου Εορδαίας σε νέο χώρο, όπου θα διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του.

Το παρόν έργο σκοπεύει στην αξιοποίηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και ειδικότερα από το Ειρηνοδικείο Εορδαίας των υφιστάμενων κτισμάτων της Δ.ΥΠ.Α., πρώην Οργανισμού Εργατικών Κατοικιών και η μετατροπή των χώρων αυτών σε χώρο ακροατηρίου και των λοιπών απαιτητών λειτουργικών χώρων. Επίσης στη γενική αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, ώστε να δημιουργηθεί ένας χώρος αναψυχής πλησίον του αστικού ιστού, καθώς η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ από το κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Με το έργο αυτό θα δημιουργηθούν νέοι, λειτουργικά σχεδιασμένοι χώροι που θα διευκολύνουν την λειτουργία του Ειρηνοδικείου Εορδαίας, θα μειωθούν οι λειτουργικές δαπάνες και θα είναι εύκολη η πρόσβαση για τα ΑΜΕΑ.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΔΟΜΗΣΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
BALKAN ELECTRIC
ΤΑΞΙ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
ΔΕΗ BANNER
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
AUTOΚΙΝΗΣΗ
cars
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com