Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

2η Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου με θέμα: «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις»

2η  Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών  με τα μέλη του καθώς και με τους εθελοντές  με θέμα: «Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις».Το μαγικό χωριό στην «Αυλή των Βουνών» άρχισε σιγά-σιγά  να αλλάζει τον εμπορικό ιστό της πόλης των Γρεβενών. Τα ξύλινα σπιτάκια έχουν τοποθετηθεί και είμαστε έτοιμοι για τον γιορτινό τους στολισμό.

Στην προσπάθεια όμως του τελικού αποτελέσματος όπως είναι φυσικό χρειαζόμαστε την βοήθεια των μελών μας καθώς και όσων έχουν δηλώσει εθελοντές.. Για το λόγο αυτό σας περιμένουμε όλους σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 21:00 ( αμέσως μετά το κλείσιμο των καταστημάτων) στο Δημαρχείο στο πρώην κατάστημα «Ηδύγευστον» για να δούμε όλοι μαζί πως μπορούμε να κάνουμε το χωριό γιορτινό και όμορφο…..

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας θα γίνει και η ενημέρωση σας για τις δράσεις που προγραμματίζουμε.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι μαζί  ομορφαίνουμε την πόλη μας…….Σας περιμένουμε….

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5