Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Όπως το διατύπωσε ο μπάρμπα – Αντώνης * Γράφει ο Χρίστος Παπαδόπουλος

Οι άνθρωποι πολλές φορές στη ζωή τους, βρίσκονται μπροστά σε καταστάσεις παντελώς απρόσμενες και αόριστες. Το ίδιο συνεπώς συμβαίνει και με τα κράτη των λαών. Είδα τις προάλλες στην τηλεόραση, τη σκηνή που παρουσίαζε τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς, ο οποίος εξέφραζε και διατύπωνε τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, επαινώντας την πρόοδο και την ανάπτυξη που σημειώνει σήμερα, μιας και σε όλες τις παγκόσμιες οικονομίες, υπάρχει στασιμότητα. Τούτο συμβαίνει γιατί διεξάγονται πόλεμοι, σε δύο σημεία της γεωγραφίας.

Στο Βορρά, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με τους περιορισμούς που επέβαλε στη βασική πηγή ενέργειας, το αέριο και από την άλλη ο Ισραηλινός Νετανιάχου, που ξεσήκωσε στο κέντρο της μέσης Ανατολής τους Εβραίους κατά της Χαμάς και δεν ακούει καμία διαμεσολαβητική φωνή.
Εμένα με αναγκάζει αυτός ο Εβραίος Νετανιάχου να πω: Μήπως είχε δίκιο ο Χίτλερ τότε; και θα επανέλθω στην αρχή του άρθρου μου, όπου οι Γερμανοί επαινούν και καλοδέχονται τον κ. Μητσοτάκη. Όλα αυτά μου θυμίζουν εκείνη την Γερμανίδα πρωθυπουργό Μέρκελ και τον μισητό μου τότε υπουργό, Όλαφ Σολτς. Αυτοί οι δύο απέρριπταν κάθε αίτημα της Ελλάδας και την τοποθετούσαν εκτός της ΟΝΕ, προδρόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ύστερα από όλα αυτά, τι πρέπει να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης στο αίτημα των Γερμανών; Εδώ ταιριάζει η φράση που είπε ο γείτονάς μου, μπάρμπα – Αντώνης: Άι σαπέρα μασκαράδες.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ