Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σύναψη συνεργασίας/εταιρικής συμφωνίες με το ED Δυτικής Μακεδονίας

Τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Δυτικής Μακεδονίας λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το 2018 και εντάσσεται σε ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο που αριθμεί περίπου 424 κέντρα στα 27 κράτη μέλη, εκ των οποίων τα 15 βρίσκονται στην Ελλάδα. Τα 15 Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct στην Ελλάδα επιλέχθηκαν με βάση τις προδιαγραφές και τους κανόνες της πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την επιλογή εταίρων για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων ως Κέντρων Πληροφόρησης του δικτύου Europe Direct στην Ελλάδα (COMM/ATH/ED/FPA/2021-2025/FPA 09). Τα Κέντρα επικεντρώνονται στα βασικά θέματα και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παρουσιάζουν άμεσο ενδιαφέρον για τους Ευρωπαίους πολίτες, κυρίως σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Στο πλαίσιο των καθηκόντων μας ως Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας, και ειδικότερα με βάση το Καθήκον 2: Σχέσεις με τοπικά μέσα ενημέρωσης και παράγοντες διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, θα επιθυμούσαμε να συνάψουμε σταθερή εταιρική σχέση με τοπικά και περιφερειακά μέσα και πολλαπλασιαστές για την περαιτέρω προβολή και διάχυση του ευρωπαϊκού εγχειρήματος και των ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών, με άμεσο αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Προκειμένου λοιπόν να εγκαινιάσουμε τη συνεργασία μας ή/και να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε την ήδη υπάρχουσα, καθώς εκπροσωπείτε ένα μέσο ευαισθητοποιημένο και προσανατολισμένο σε θέματα αιχμής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο που αφορά στη σύναψη συνεργασίας με το ED Δυτικής Μακεδονίας. Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε, στο επισυναπτόμενο word, τα στοιχεία του υπευθύνου εκπροσώπου τύπου, την υπογραφή, σφραγίδα και λογότυπο του μέσου και μας το αποστείλετε και πάλι πίσω.

Η όλη διαδικασία είναι περισσότερη τυπική παρά ουσιαστική, όπως θα διαπιστώσετε και από τις υποχρεώσεις σας ως μέσο στο επισυναπτόμενο έγγραφο (στο πλαίσιο της προώθησης των σχέσεων του ED Δυτικής Μακεδονίας με τοπικά μέσα ενημέρωσης και παράγοντες διαμόρφωσης της κοινής γνώμης).

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ