Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Σύσκεψη στην Π.Ε. Καστοριάς με την Προϊσταμένη του ΕΛ.Γ.Α. Δυτικής Μακεδονίας για τις Καταστροφές στις Αγροτικές Καλλιέργειες

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη με την Προϊσταμένη του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης) Ελένη Κατόγλου, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις καιρικές συνθήκες που έπληξαν τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής.

Παρόντες, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος, ο Γεωπόνος του ΕΛΓΑ  (Κοζάνης) Στέφανος Φακής, ο Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καστοριάς Παναγιώτης Πετρίδης,  καθώς και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων και συλλόγων της Π.Ε. Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η κα. Κατόγλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί  αναλυτικά από τους παρευρισκόμενους για τα προβλήματα που υπέστησαν οι καλλιέργειες, ανά περιοχή, συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης σε σχέση με τις αρμοδιότητες της Π.Ε. Καστοριάς και της Πολιτικής Προστασίας και οι προϋποθέσεις για την καταβολή αποζημιώσεων στους πληγέντες καλλιεργητές.

Ως απόρροια της συνάντησης προέκυψε η ανάγκη σύνταξης και αποστολής εισηγητικής έκθεσης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον  Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α., σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Καστοριάς και του Περιφερειακού Υποκαταστήματος ΕΛ.Γ.Α. Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα αποτυπώνει το πλήρες ιστορικό των καιρικών φαινομένων που συνέβαλαν στα δυσάρεστα φαινόμενα που είχαμε στην περιοχή, σχεδόν στο σύνολο των καλλιεργειών, με  σκοπό την καταβολή αποζημιώσεων στους αγρότες.

Η Περιφερειακή Αρχή πάντοτε στο πλευρό των παραγωγών, φροντίζει να κινητοποιεί τις αρμόδιες αρχές, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ