Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΕΜΒΟΛΙΟ
Μουσική Συναυλία

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
Εμβόλιο
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

12.400,00€ για την «Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων του βοηθητικού γηπέδου ρίψεων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας»

Την έγκριση υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για το έργο «Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του βοηθητικού γηπέδου ρίψεων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας» προϋπολογισμού 12.400,00€ με Φ.Π.Α. εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης 23/3/2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του δραστήριου Προέδρου Δημήτρη Ορφανίδη και των κορυφαίων πανελληνίως προπονητών Κώστα Κοροσίδη και Παύλο Σισμανίδη.

Το Αθλητικό Σωματείο Μακεδονίας Αίολος ιδρύθηκε το 1993. Περιλαμβάνει 150 αθλητές στίβου από την πόλη της Πτολεμαΐδας και την ευρύτερη περιοχή. Οι επιτυχίες των αθλητών και των προπονητών τους με παγκόσμιες διακρίσεις και συμμετοχές αποτελούν περίτρανο παράδειγμα της αναγκαιότητας καλής λειτουργίας των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Άλλωστε η ενασχόληση των νέων με τις αθλητικές δραστηριότητες αποτελεί σημαντικό στόχο των κοινωνιών μας καθώς και των αυτοδιοικητικών αρχών.

Το στάδιο ρίψεων της Πτολεμαΐδας χαρακτηρίστηκε την μέρα των εγκαινίων του από την Ολυμπιονίκη μας Τασούλα Κελεσίδου ως η καλύτερη υποδομή στον τομέα της. Άλλωστε  είναι γνωστό πως ο Αίολος Μακεδονίας συνέχιζε ακόμα και στον βαρύ χειμώνα τις προπονήσεις των αθλητών του στο κτίριο Αραπογλίδης (πρώην αποθήκη του Ε.Γ.Σ.) και στον άριστα διαμορφωμένο εξωτερικό του περιβάλλοντα χώρο.

Στις μέρες μας η ποιότητα των εγκαταστάσεων επιβάλλεται να είναι η καλύτερη δυνατή ώστε να αποτελεί κίνητρο για την ενασχόληση παιδιών και νέων με τον αθλητισμό, ενώ ταυτόχρονα να προστατεύονται οι ίδιοι οι αθλητές από πιθανά ατυχήματα κατά την χρήση τους.

Για τη σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου καθώς και του περιβάλλοντα χώρου του, είναι άμεσα αναγκαία η προμήθεια ενός μικρού ελκυστήρα – τρακτέρ.

Το παρόν έργο αφορά την προμήθεια του γεωργικού ελκυστήρα που θα βοηθήσει στη σωστή συντήρηση και κοπή του χλοοτάπητα των γηπέδων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

Το μηχάνημα αυτό θα είναι καινούργιο, αμεταχείριστο, πρόσφατης κατασκευής, θα πληροί τις ελληνικές και διεθνείς προδιαγραφές και θα ανταποκρίνεται πλήρως στο σκοπό για τον οποίο προορίζεται.

 

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
Ανάληψη-Θεσσαλονίκη
Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ