AKOΥΣΤΕ ΕΔΩ ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5
ΤΑΞΙ

Κατηγορίες

ΓΡΙΔΑΣ
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

1 εκατ.€ για τη συντήρηση της οδού προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

“Δημοπρατείται από τον Δήμο Γρεβενών με 1 εκατ. € η συντήρηση της οδού προς Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας”

Στην δημοπράτηση του έργου “Αποκατάσταση – Συντήρηση – Βελτίωση οδικού δικτύου από Γέφυρα Σμίξης προς Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας” προχωράει η δημοτική αρχή των Γρεβενών με λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών την 04-03-2020.

Το έργο αφορά εργασίες αποκατάστασης φθορών στο οδικό δίκτυο από την γέφυρα που βρίσκεται κάτω από τον οικισμό της Σμίξης μέχρι το χώρο στάθμευσης μπροστά από τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας στον αυχένα για Δίστρατο (μήκους 10 χιλιομέτρων περίπου) καθώς και το δρόμο προς Σταυρό- Σαμαρίνα, μήκους 4 χιλιομέτρων περίπου.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο 1.065.000 € με τη χρηματοδότηση να προέρχεται κατά 900.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έτους 2018 και κατά 165.000€ από ιδίους πόρους του Δήμου Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΔΕΥΑΓ
ΚΑΛΗΡΑΧΗ
ΠΑΡΚΙΝΓΚ
ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ
αγγελια λεβητας
ΤΑΞΙ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Follow Us

 
ΡΑΔΙΟ ΓΡΕΒΕΝΑ 101,5

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015