Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ως τις 30/10 η σέντρα στη Δ’ Εθνική (23/9/2011)

Ανοιχτή έμεινε η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος στη Δ’ Εθνική, καθώς μετά από εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, η σέντρα θα πρέπει να γίνει ως το τέλος του Οκτωβρίου.

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δ’ Εθνικής της Ομοσπονδίας την Πέμπτη (22/9) ζητήθηκε η άποψη του προέδρου, προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Οι εκκρεμοδικίες των ομάδων της Football League και της Football League 2 συνεχίζονται, ενώ η ΕΕΑ δεν έχει δώσει άδεια συμμετοχής σε 17 επαγγελματικές ομάδες, που αν δεν την εξασφαλίσουν θα υποβιβαστούν αυτόματα στη Δ’ Εθνική.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε πως είναι προτιμότερο να καθυστερήσει λίγο η έναρξη, γι’ αυτό πρότεινε να δοθεί μια προθεσμία με την 30ή Οκτωβρίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα έχουν περιθώριο ως τα μέσα περίπου του Οκτωβρίου να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν θα υπάρξει παράταση στην αποπληρωμή των χρεών, με την προθεσμία να λήγει στις 28/9. Αξίζει να σημειωθεί πως τέσσερις από τις οκτώ ομάδες που είχαν οφειλές, τις κατέβαλαν και πήραν κανονικά θέση στο πρωτάθλημα.

Οσον αφορά τις κληρώσεις των ομίλων της Δ’ Εθνικής, που είχαν οριστεί για το τριήμερο 2,3 και 4 Οκτωβρίου, βρίσκονται κι αυτές στον… αέρα. Μόνο η κλήρωση του 10ου ομίλου θα διεξαχθεί κανονικά, στις 2 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο, καθώς ο κρητικός όμιλος δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις. Για τις κληρώσεις των υπόλοιπων ομίλων θα αποφασιστεί νέα ημερομηνία, μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους συλλόγους που θα πάρουν τελικά μέρος στο πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ